INCIDENT U KOLONI ZA GRANICU Uhićeni Albanaci koji su fizički nasrnuli na dvojicu Konavljana

dulist - prije 5 sati - link

Dvojica hrvatskih državljana ozlijeđeni su u incidentu koji se u poslijepodnevnim satima subote dogodio u Konavlima. Više osoba je, naime, napalo dvojicu Konavljana koji su pokušali zaobići kilometarsku kolonu pred Graničnim prijelazom Karasovići kako bi stigli do svoje kuće. No, stranci su očito mislili kako im se Konavljani idu ubaciti u kolonu za prijelaz granice preko reda pa je došlo do verbalnog, ali i fizičkog sukoba u kojemu su Konavljani zadobili tjelesne ozljede. Muškarac u dobi od 58 godina zadobio je teže tjelesne ozljede (slomljen mu je nos), dok je 32-godišnjak lakše ozlijeđen.
Policija je zbog incidenta uhitila dvojicu državljana Albanije u dobi od 42 i 23 godine koji se još nalaze u prostorijama policije na kriminalističkom istraživanju.
Inače, Konavljani već tjednima svjedoče užasnim kolonama koje se stvaraju pred graničnim prijelazom i koje itekako otežavaju život lokalnom stanovništvu. Iako je otvoren maksimalan broj traka, njih četiri plus traka za kamione, problem predstavlja samo jedna pristupna cesta koja vodi do graničnog prijelaza.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2266)