Kolinda svratila do olimpijskog sela u dizajnerskom kombinezonu

novilist - prije 7 sati - link

Nakon što je s tribina pratila svečano otvaranje Olimpijskih igara u Parizu, bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ove je subote svratila do olimpijskog sela.

Kako podsjeća tportal, bivša predsjednica u Francuskoj je po službenoj dužnosti kao šefica Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara Međunarodnog olimpijskog odbora.

Nakon svečanog otvaranja Igara koje je s tribina pratila sa suprugom, Kolinda je ove subote s predstavnicima Vlade posjetila olimpijsko selo i pritom privukla pozornost upečatljivim modnim odabirom.

Na svečanom otvaranju Olimpijskih igara nosila je elegantan model bijele košulja-haljine, da bi na druženju s hrvatskim olimpijcima osvanula u efektnom kombinezonu žute boje.

Po uzoru na kombinaciju hlača visokog struka i jakne bajkerskog stila, ovu kreaciju na bivšoj hrvatskoj predsjednici potpisuje domaći brend Krie Design, a dio je nove kolekcije.

Zlatni nakit u znaku ogrlice s privjeskom činio je njezin odabir dodataka, dok je odabir obuće pao na već viđeni model bijelih cipela brenda Salvatore Ferragamo, ukrašen metalnim detaljima.

Ovo nije prvi put da bivšu hrvatsku predsjednicu vidimo u komadima s potpisom Krie Design dizajnerice Kristine Burje.

Godine 2022., na dodjeli nagrada Atlantic Council u Washingtonu, plijenila je pozornost u crvenoj haljini brenda koja je godinu prije izložena u hrvatskom paviljonu u sklopu događanja Expo 2020 u Dubaiju.

Iste godine, na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, nosila je odijelo varijantu ove haljine s mašnom uz kojeg je kombinirala crvenu maramu brenda Croata, javlja tportal.

Objava Kolinda svratila do olimpijskog sela u dizajnerskom kombinezonu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Kolinda Grabar-Kitarović (29)Life (536)Moda (118)olimpijske igre (171)Olimpijske igre 2024. (204)Olimpijske igre u Parizu (71)