Olimpijski pobjednik izgubio vjenčani prsten u Seini dok je strastveno mahao zastavom

novilist - prije 5 sati - link

Olimpijski pobjednik i svjetski prvak u skoku u vis, Gianmarco Tamberi izgubio je vjenčani prsten prilikom nošenja talijanske zastave na svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Parizu u petak. Tamberi se toliko zanio prilikom mahanja zastavom s brodice koja je plovila Seinom da mu je prsten skliznuo s prsta te završio u rijeci.

“Bilo je previše vode, ja sam izgubio previše kila posljednjih mjeseci, a kad svemu tome dodate i neukrotivi entuzijazam zbog onoga što sam radio… Ostaje činjenica kako sam osjetio da mi je prsten skliznuo, vidio sam ga kako leti, slijedio ga pogledom sve dok nisam vidio kako je odskočio.

Ali, ako sam ga već morao izgubiti, nije se moglo dogoditi na boljem mjestu. Zauvijek će ostati u koritu rijeke u Gradu Ljubavi. A možda je to i dobar znak kako ću se kući vratiti i s većim zlatom!, poručio je Tamberi dodavši kako bi gubitak prstena mogao biti i dobar izgovor za obnavljanje bračnih zavjeta sa suprugom Chiarom Bontempi Tamberi.

Objava Olimpijski pobjednik izgubio vjenčani prsten u Seini dok je strastveno mahao zastavom pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (697)olimpijske igre (164)Olimpijske igre 2024. (190)Olimpijske igre u Parizu (66)Showbiz (1390)