ŠTO VI KAŽETE? Ova fotografija s ceremonije otvaranja OI naljutila je mnoge. Javio se i Bulj

riportal - prije 1 mjesec - link

‘Više im nije dosta Eurosong pa na otvorenju Olimpijskih igara ne samo da teroriziraju većinu svojim woke idiotarijama nego i vrijeđaju kršćanske svetinje. Ni jedan veći događaj ne može proći bez tog terora manjine nad stavovima većine i nad zdravim razumom’, napisao je

Spektakularno su jučer otvorene 33. Olimpijske igre u Parizu.

No nisu svi zadovoljni ceremonijom s otvorenja.

Na Facebooku se oglasio svećenik Stjepan Ivan Horvat koji je podijelio fotografiju koja pokazuje slično između slike Posljednje večere Leonarda da Vincija i jučerašnjeg performansa više osoba za stolom koji je mnogima izgledao kao parodija Posljednje večere.

“Moderno društvo bori se protiv ismijavanja drugih, drugačijih, različitih. Pa tako cijeli svijet skače ako se ismijava nečije opredjeljenje, neka manjina, neki narod… i dobro je da je tako. Ali ismijavanje Isusa i posljednje večere na otvaranju Olimpijskih igara je umjetnost i spektakl te svi oni koji inače vrište, sada šute?”, napisao je.

O tome je na Facebooku pisao i saborski zastupnik Miro Bulj.

“Više im nije dosta Eurosong pa na otvorenju Olimpijskih igara ne samo da teroriziraju većinu svojim woke idiotarijama nego i vrijeđaju kršćanske svetinje. Ni jedan veći događaj ne može proći bez tog terora manjine nad stavovima većine i nad zdravim razumom”, napisao je, piše Danas.hr.

The post ŠTO VI KAŽETE? Ova fotografija s ceremonije otvaranja OI naljutila je mnoge. Javio se i Bulj appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Fotografija (20)Hrvatska i svijet (528)pariz (85)