Teensi rasprodali Crekvinu! Publika je s njima uglas pjevala na velikom povratničkom koncertu

novilist - prije 19 sati - link

Rasprodana Crekvina u jedan je glas pjevala hitove koji vraćaju u mladost. Koncert Teensa kojih je publika bila neizmjerno željna bio je jedan od najpoželjnijih koncerata u zadnje vrijeme na našem području, a krcatoj je Crekvini donio nostalgiju i dobre vibracije.

Povratnički koncert kojim je bend proslavio 25 godina od prvog albuma, okupio je članove iz različitih karijera i putova, ali i zemalja.

Foto galerija: Teens na Crekvini Foto: Sergej Drechsler

Tako se bendu vratila Ines Cech koja je došla iz SAD-a za ovu priliku i zajedno s drugim starješinama hrvatske glazbe pružila Kastvu dinamičan i energičan koncert, a iz Londona je došao i drugi bubnjar Danijel Peranić koji je s Teensima proveo njihovu zadnju godinu.

Koncert su otvorili s pjesmom “Idem ja“, uslijedila je “Ti si ta”, a onda i jedina na dijalektu – “Da mat zna”.

Šaltali su napreskokce sa sva tri albuma, tako da se brzo s bine, ali i iz publike, čula slatka “Ništa opasno”, a na njezine riječi nadovezao se transparent iz publike na kojem je pisalo “Meni je šesnaest samo”.

“Ljudi, poludimo večeras” uzviknuo je frontmen Daniel Beni prije najpoznatije, najveselije “Hajde reci što”, a koju su pjevali i mladi i stari, djeca, a i oni koji izgledaju kao da inače ne pjevaju.

Nakon te pjesme bilo je vrijeme za nešto drugačije, pa je Claudia preuzela glavnu riječ za nekoliko pjesama iz svoje solo karijere -”Tako hrabar da me ostaviš”, “U noći punog mjeseca” i “Više nisam tvoja”.“Ovo je božanstvena večer uz vas”, bila je emocionalna Beni.

Kako je u tri albuma Teensa stalo čak 40 pjesama, bilo im je teško odabrati kojih 25 će dobiti svojih nekoliko minuta. Zato su odabrali one koje najviše voli publika, a i one koje najviše vole oni sami, objasnio je Beni.

Posebna gošća večeri bila je i Mia Dimšić s kojom su otpjevali baladu “Neki dani”.

“Da mi je netko rekao kad sam imala 10 godina, ne bih vjerovala!”, rekla je Dimšić pred brojnom publikom, koja prije nekoliko mjeseci ne bi vjerovala da će biti na ovom koncertu.

Objava Teensi rasprodali Crekvinu! Publika je s njima uglas pjevala na velikom povratničkom koncertu pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (552)Mozaik (694)