Grše u riječkom Exportdrvu 19. listopada

novilist - prije 4 sata - link

Nakon dosad najvećeg samostalnog koncerta u karijeri, održanog u veljači u zagrebačkom Domu sportova, triljski reper Grše najavljuje samostalne koncerte u Rijeci i Splitu. U riječkom Exportdrvu nastupit će 19. listopada, a u splitskoj Dvorani Gripe 30. studenog.

Ulaznice za koncert u Splitu bit će u prodaji od 29. srpnja, a za Rijeku od 1. kolovoza. Svi detalji bit će poznati na društvenim mrežama organizatora yem.

Jedan od vodećih hip-hop glazbenika na domaćoj sceni prvi je hrvatski glazbenik koji je na Billboardu stigao do samog vrha ljestvice najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima, a iza sebe ima visoke pozicije na HR Top 40 listi domaćeg radijskog airplaya.

S aktualnim singlom »Forza« ponovo se nalazi na prvom mjestu liste Billboard Croatia Songs liste, a pjesma s videospotom broji više od 15 milijuna streamova na svim digitalnim platformama.

»Forza« je šesti singl s albuma »Dalmatino« koji stiže do kraja godine, a s kojeg su već predstavljene pjesme »Sip«, »Mamma Mia«, »Fantazija« (ft. Miach), »Tokyo Drift« (ft. Mimi Mercedez) i »Dalmatino«.

Grše se etablirao kao vodeće ime nove domaće hip-hop generacije već debitantskim albumom »Tilurium« iz 2019. godine, a zatim nadmašio sva očekivanja izdanjem »Platinum«.

 

Objava Grše u riječkom Exportdrvu 19. listopada pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (549)grše (7)Mozaik (693)