‘Karaka’ i ‘Fonatana’ sljedećih sedam dana bez stolova!

dulist - prije 8 sati - link

Prilikom mjerenja razine buke ispred ugostiteljskog objekta ‘Fontana’ i ugostiteljskog objekta ‘Karaka’ u ulici Između Polača, u Dubrovniku, od strane ovlaštenog mjeritelja, utvrđeno je da je prekoračena razina dozvoljene buke od strane zakupnika javne površine, te su tako počinjeni prekršaji iz Odluke o ugostiteljskoj djelatnosti na području Grada Dubrovnika, Odluke o zakupu javnih površina Grada Dubrovnika i Prekršajnog zakona. Navedenim objektima iskazani su otkazni ugovori o zakupu javnih površina na razdoblje od sedam dana.
-Zakupci su dužni prestati se koristiti javnim površinama koje su predmet ugovora o zakupu i ukloniti sve stolove i stolice s javne površine. Ponovno zaključenje ugovora mogu zatražiti nakon otklanjanja okolnosti koje su dovele do otkaza ugovora, ali ne prije protoka roka od sedam dana – priopćili su iz Grada Dubrovnika.

Komunalno redarstvo nastavit će provoditi pojačan nadzor korištenja javnih površina i pridržavanja zakupaca ugovora o zakupu javne površine kao i nadzor dopuštenih razina buke.

pročitaj cijeli članak

Grad (176)