Večer sjajne sinergije izvođača i publike: Damir Kedžo održao koncert u povodu Dana grada Opatije

novilist - prije 8 sati - link

Brojna su događanja kojima je Opatija obilježila proslavu Dana grada, a koncert Damira Kedže zasigurno je jedno koje će ostati u dugom pamćenju. Koncert koji je Grad Opatija poklonio svojim sugrađanima i gostima povodom obilježavanja Dana grada Opatija i blagdana sv. Jakova je bio obilježen sjajnom sinergijom izvođača i publike. Nastup jednog od najboljih hrvatskih interpretatora Damira Kedže, koji je nastupio uz pratnju vrsnog banda raspjevao je i rasplesao brojnu publiku na jednoj od najljepših opatijskih lokacija, ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer.

Na početku ove sjajne večeri okupljene je pozdravio opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin koji je svojim sugrađanima i svim gostima zaželio ugodnu večer i čestitao Dan grada Opatije i blagdan sv. Jakova, a nakon toga se pridružio publici te uživao u koncertu.

U gradu za kojeg ga vežu brojne uspomene, raspoloženi Damir Kedžo izveo je svoje najveće hitove „Voljena ženo“, „Divlji vjetre“, „Sve u meni se budi“, „Moje srce je“, „Poljubi me sad“ i mnoge druge svoje, ali i domaće te strane uspješnice omiljene obožavateljima u Hrvatskoj i šire.

Publika je Kedžu ispratila ovacijama i možemo reći kako je to zasigurno bila večer koja će se dugo pamtiti. Večer dostojna proslave ne samo Dana grada Opatije već i 180 godina turizma bisera Jadrana.

 

Objava Večer sjajne sinergije izvođača i publike: Damir Kedžo održao koncert u povodu Dana grada Opatije pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Damir Kedžo (15)Glazba (549)koncert (127)Mozaik (693)Opatija (302)