Utvrđene okolnosti pljačke benzinske crpke u Čavlima, lopov ukrao 6.300 eura. Napad je pokušao i u Jurdanima

novilist - prije 5 sati - link

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim hrvatskim državljaninom kojega se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela razbojništva.

Naime, osumnjičeni je u ožujku ove godine u trgovini benzinske postaje na području Čavli nad dvjema djelatnicima počinio razbojništvo i pri tome iz blagajne otuđio više od 6300 eura.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je i početkom travnja ove godine na području Jurdana kod Matulja pokušao počiniti razbojništvo u poštanskom uredu, međutim, nije uspio otvoriti ili provaliti zaključana vrata pa je odustao od počinjenja.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih razbojništva, od kojih je jedno u pokušaju, 40-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Objava Utvrđene okolnosti pljačke benzinske crpke u Čavlima, lopov ukrao 6.300 eura. Napad je pokušao i u Jurdanima pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

čavle (21)Crna kronika (2265)Novosti (1306)pljačka (28)policija (763)