Projekt Destination pass korak dalje u turističkoj promidžbi Gorskog kotara

novilist - prije 2 dana - link

DELNICE  Tijekom posljednje dvije godine u Turističkoj zajednici Gorskog kotara uloženo je puno truda i sredstava u razvoj digitalnih i analognih kanala komunikacije, a dio tog truda uskoro će biti vidljiv kroz prezentaciju projekta Destination pass kojim se, najavljuje Petar Hrg, direktor Turističke zajednice Gorskog kotara, čini korak dalje u ponudi turističkih sadržaja Gorskog kotara

– Naravno, krenuli smo s destinacijskim web-portalom uz koji smo usporedo radili i na razvoju aplikacije Visit Gorski koja je u prvoj fazi zrcalila sadržaj web-portala, dok je u ovoj sadašnjoj drugoj fazi njezina svrha u punom smislu došla do izražaja. Naime, zajedno s partnerima, regionalnom razvojnom agencijom JU Prigoda te tvrtkom Exevio, razvijena je dogradnja sustava aplikacije s mogućnostima online kupnje ulaznica za goranske atrakcije, kao i sustav pogodnosti za korisnike smještajnih usluga na području Gorskog kotara.

Drugim riječima, Destination pass dodatak je postojećoj aplikaciji Visit Gorski. Riječ je o loyalty programu koji će približiti bogatu turističku ponudu Gorskog kotara svim korisnicima aplikacije. Nagrađivat će posjetitelje koji se njome koriste dajući im popuste i razne pogodnosti, povećat će vidljivost cjelokupnog sadržaja te osigurati vraćanje našega posjetitelja u destinaciju. Osim toga aplikacija će pridonijeti stvaranju klastera ponuđača te promovirati suradnju i jačanje poduzetničkih odnosa u regiji, rekao je Hrg.

Marinko Krmpotić

Objava Projekt Destination pass korak dalje u turističkoj promidžbi Gorskog kotara pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Gorski Kotar (183)