Sopić: Moramo pokazati zube i biti odlučniji

narod - prije 8 sati - link

– Moramo pokazati zube, neke stvari moramo realizirati… Napadači nam već nekoliko utakmica ne mogu postići pogodak, moramo raditi na tome, rekao je trener Rijeke Željko Sopić nakon remija bez golova protiv Corvinula u prvoj utakmici drugoga kola kvalifikacija za Europsku ligu.

– Prva je utakmica, znali smo da neće biti lagano na što sam i upozoravao uoči puta u Rumunjsku, da nećemo samo doći i odigrati utakmicu. S obzirom na rovitost igrača i neke stvari mislim da je rezultat najrealniji. Ne mogu se oteti dojmu da u nekim situacijama moramo biti odlučniji.

Utakmicu je obilježila ozljeda Stjepana Radeljića koji se u želji da postigne pogodak zabio u vratnicu: – Rebrima je pogodio u stativu. Kada se ohladi ćemo konkretnije znati, ali nikako nije mogao nastaviti igru.

Uzvratna utakmice se igra idućeg četvrtka na Rujevici.

– Očekujemo Rumunje koji će stati u niski blok i čekati svoje prilike iz kontranapada. Mi ćemo morati stvoriti puno prilika da bismo neke od njih realizirali i prošli ovo kolo europskog natjecanja, zaključio je Sopić, piše HRT.

Objava Sopić: Moramo pokazati zube i biti odlučniji pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

rijeka (1256)Sport (9527)željko sopić (53)