Gattuso grubo na novinara: Hoćemo li nas dvojica početi loše?

narod - prije 6 sati - link

Hajduk je napravio veliki korak prema trećem pretkolu Konferencijske lige. U drugom pretkolu Hajduk je na krcatom Poljudu bez većih problema s 2:0 pobijedio HB Torshavn, klub s Farskih otoka. Utakmicu je komentirao Gennaro Gattuso, trener Hajduka.

Na komentar novinara da je rezultat bolji od igre, Gattuso je odgovorio: “Koje su negativne stvari koje ste zamijetili? Hoćemo li nas dvojica početi loše, zašto naglasiti tih 30 minuta. Igrali smo protiv ekipe koja ima 21 utakmicu u sezoni, u puno su boljem ritmu. Uspjeh je što smo ih uspjeli kontrolirati 65 minuta. To je dobar rezultat”, rekao je Gattuso.

“Vidio sam dosta pozitivnih stvari. HB je momčad koja ima jasne karakteristike. Kada nismo bili dobri u presingu oni bi izlazili s loptom. Prvo poluvrijeme je moglo komodno biti 7:0 ili 8:0. Svidio mi se presing, povratak po izgubljenoj lopti. Rasti ćemo iz utakmice u utakmicu”, dodao je.

“Hvala, hvala, hvala, milijun puta hvala svima koji su došli na stadion. Bili su ključni. Nadam se da ćemo i dalje imati pun stadion. To bi značilo da smo dobri. To ovisi o meni i momčadi”, zaključio je.

Objava Gattuso grubo na novinara: Hoćemo li nas dvojica početi loše? pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

gennaro gattuso (63)Sport (9527)