Vance nazvao Kamalu Harris “mačkaricom bez djece”; Aniston mu poručila: Nadam se da vašoj kćeri neće trebati umjetna oplodnja

novilist - prije 7 sati - link

Slavna glumica Jennifer Aniston kritizirala je republikanskog potpredsjedničkog kandidata  Jamesa Davida Vancea zbog njegovih komentara na račun žena koje nemaju djecu.

Jennifer Aniston objavila je Vanceovu fotografiju na svom Instagram profilu i napisala: “Stvarno ne mogu vjerovati da su to riječi potencijalnog potpredsjednika SAD-a.”

Slavna glumica u srijedu je javno pružila podršku demokratskoj predsjedničkoj kandidatkinji Kamali Harris, javlja CNN.

Vance: Imaju jadne živote pa žele i ostatak države učiniti jadnim

Naime, tijekom gostovanja u Fox News Showu Vance je 2021., dok je bio kandidat za senat američke države Ohio, rekao da SAD vodi “hrpa žena mačkarica bez djece koje imaju jadne živote i tužne su zbog svojih odabira pa žele i ostatak države učiniti jadnim.”

U videu koji ponovo kruži društvenim mrežama Vince je rekao: “To je jednostavna činjenica – pogledajte Kamalu Harris i Petea Buttigiega – cijela budućnost demokrata pod kontrolom je ljudi koji nemaju djece. Je li imalo smisla svoju zemlju predati ljudima koji zapravo nemaju direktnu ulogu u njenoj budućnosti?”

Glumica Jennifer Aniston — koja obično čuva svoj privatni život od očiju javnosti, a ipak je javno govorila o svojoj borbi s neplodnošću – sada se osvrnula i na Vanceov ekstremno-desničkarski stav o reproduktivnim pravima, javlja CNN.

“Sve što mogu reći gospodine Vance je da se molim da vaša kćer bude dovoljno sretna da može roditi vlastito dijete jednoga dana”, napisala je Aniston. “Nadam se da joj  neće trebati medicinski potpomognuta oplodnja. Jer vi to nastojite oduzeti – i njoj”, nadodala je Jennifer Aniston.

“Neka Bog oprosti ženi koja je uspješna i nema djece”

Glumica je 2022. progovorila o svom problemu s neplodnošću i podvrgavanju medicinski potpomognutoj oplodnji.

“Htjela sam ostati trudna. Bio je to izazovan put  za mene”, rekla je Aniston prisjećajući se svojih 30-ih i 40–ih godina. “Prolazile su  godine i godine nagađanja… Bilo je doista teško. Podvrgnula sam se medicinski potpomognutoj oplodnji, pila kineske čajeve… Da mi je bar netko rekao da bih trebala zamrznuti jajašca. Vrijeme je projurilo, sada je kasno”.

Jennifer Aniston se požalila u jednom interviewu da su mediji godinama pisali o njoj kao o sebičnoj ženi koja brine samo o karijeri i to ju je boljelo.

“Neka Bog oprosti ženi koja je uspješna i nema djece”, rekla je tada Aniston.

 

Objava Vance nazvao Kamalu Harris “mačkaricom bez djece”; Aniston mu poručila: Nadam se da vašoj kćeri neće trebati umjetna oplodnja pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

J.D. Vance (5)KAMALA HARRIS (43)Showbiz (1347)Svijet (1698)