Razbješnjeli motociklist napao taksista; Pljuvao ga, šutao nogama, lemao šakama

riportal - prije 10 sati - link

Scena kakvu viđamo u nasilnim videoigricama bila je približna ovoj iz Dubrovnika. Redakcija Dubrovačkog dnevnika poslala je upit policiji o tom događaju

Visoke temperature i čepovi u prometu čupaju živce mnogim vozačima, toliko da je u jednoj prometnoj gužvi u blizini Dubrovnika izbio incident, piše Dubrovački dnevnik.

Vozač motociklista u srijedu je napao taksista. Razbješnjeli motociklist udarao je taksista. Sa snimke nije jasno što je prethodilo sukobu. Samo se vidi da motociklist stoji pored otvorenih vrata taksija i zamahuje rukom prema vozaču.

U trenutku kada se čini da je sve gotovo, motociklist pljune na taksista ode nekoliko koraka dalje. Taksist je zamahnuo rukom prema njemu, ovaj je bio u odlasku. Čini se da mu je onda taksist nešto dobacio pa se ljutiti motociklist vratio i počeo taksista šutati nogama i tući rukama.

Taksist je pokušao pobjeći. Auto se lagano gibao, ali brzo opet staje. Čini se da su onda još nešto razgovarali. Motociklist je otišao svojim putem, a vozač taksija zatvorio vrata i krenuo svojim.

Dubrovački dnevnik poslao je upit policiji vezan uz taj događaj, a po zaprimanju odgovora, objavit ćemo više informacija, porenosi Net.hr.

The post Razbješnjeli motociklist napao taksista; Pljuvao ga, šutao nogama, lemao šakama appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2258)Dubrovnik (67)tučnjava (34)