Legendarni Boney M. rasplesao tisuće posjetitelja na Ljetnoj pozornici

riportal - prije 8 sati - link

Legendarni Boney M. feat Maizie Williams rasplesali sve generacije

Sinoć je ispisana još jedna stranica glazbene povijesti Opatije – Boney M, jedna od najpoznatijih svjetskih disco i funk institucija, oduševila je tisuće posjetitelja svih generacija fantastičnim nastupom na Ljetnoj pozornici!

Njihove pjesme nekad su zauzimale prva mjesta top ljestvica širom svijeta, a danas uživaju status kultnih glazbenih uradaka čija popularnost ne jenjava.

Opatijska disco groznica počela je prikladnim hitom „Sunny“, poslije kojeg su se nizale i druge uspješnice: „Daddy Cool“, „Holiday“, „Ma Baker“, „Brown Girl“ i mnoge dr. Pjevačice predvođene legendarnom Maizie Williams, članicom prve, originalne postave Boney M, uz potporu MC-a Kellyja Rahmana i u pratnji uigranog benda, doveli su publiku do usijanja izvedbom svojih najvećih klasika „Rasputin“ i „Rivers of Babylon“. Razne generacije ujedinjene uz dobru glazbu na Ljetnoj pozornici plesali su i pjevali uz Boney M gotovo dva sata i ovacijama oduševljenja pratili svima poznate songove.

Nakon nastupa ovih svjetskih legendi, uslijedio je disco afterpary na kojem su glazbu birali DJ Luca Montecchi i DJ Salle koji su Ljetnu držali na rasplesanim nogama do dugo u noć i uz pozitivne vibracije uveli u Dan Grada Opatije.

The post Legendarni Boney M. rasplesao tisuće posjetitelja na Ljetnoj pozornici appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

koncert (127)Opatija (305)RIJEKA I PGŽ (968)