Pijani Ukrajinac se u centru Rijeke autom zabio u vozilo ispred sebe pa pobjegao. Ostavio je auto, ali ruka pravde ga je brzo sustigla!

riportal - prije 2 dana - link

Policija ponovo apelira na vozače i ostale sudionike u prometu na dosljedno pridržavanje pravila i propisa

Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka prekršajno su prijavili 37-godišnjeg državljana Ukrajine, zbog počinjenja više prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na cestama

“37-godišnjak je u večernjim satima 23. srpnja upravljao osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka, krećući se Zvonimirovom ulicom u smjeru Mlake. Uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju kolnika (radovi na cesti), udario je u osobno vozilo ispred sebe te potom napustio mjesto događaja.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Unatoč tome, iste večeri u Zvonimirovoj ulici, ali kao pješaka, pronašli su ga policijski službenici I. policijske postaje Rijeka te je priveden na daljnje kriminalističko istraživanje. Unatoč tome što je policiji prethodno odbio reći gdje je parkirao, osobno vozilo kojim je upravljao pronađeno je na području Belvedera. Također, iako vidno pod utjecajem alkohola odbio je i provjeru alkoholiziranosti.

Tijekom jučerašnjeg dana 37-godišnjak je uz optužni prijedlog, kojim se predlaže da mu se izrekne ukupna novčana kazna u iznosu od 3.820 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja na području RH na vrijeme od devet mjeseci, doveden na nadležni općinski sud radi daljnjeg prekršajnog postupka.

The post Pijani Ukrajinac se u centru Rijeke autom zabio u vozilo ispred sebe pa pobjegao. Ostavio je auto, ali ruka pravde ga je brzo sustigla! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Auto (306)Crna kronika (2267)policija (759)vozilo (17)