Ovoga petka u Palachu dva eventa za ljubitelje korejske umjetnosti. Sve je spremno za ludi K-POP party

novilist - prije 11 sati - link

Riječki ljubitelji korejske umjetnosti okupili su se i formirali klub zvan “Korean Club Rijeka” (hrv. Korejski klub Rijeka) s ciljem proširivanja korejske kulture i jezika, ali i održavanja raznovrsnih zabavnih događaja. Korean Club Rijeka organizira dva događaja u Klubu Palach, u petak, 26. srpnja ove godine, te se na oba možete prijaviti;

Jedan je događaj u kojem možete prodavati ili kupovati K-POP proizvode poput albuma, postera, fotokartica i sl. zvan “Trade&Sell My K-POP Collection”.

Ulaz je potpuno besplatan te se održava od 19 do 21:30 sati.

Drugi događaj je “K-POP KONNECT PARTY”, zabava koja će trajati od 22 do 3 sata ujutro s pristupačnom cijenom ulaznica od 5 eura. Jedini oprez postavljamo na dobnu ograničenost od 18 godina nadalje. Ukoliko ste zainteresirani za navedene događaje i želite upoznati riječke i hrvatske ljubitelje korejske kulture, prijavite se putem sljedećih poveznica;

“Trade&Sell My K-POP Collection” ; https://forms.gle/6pp9wbjbrz4ZwHWq9

“K-POP KONNECT PARTY” ; https://forms.gle/QoRPU8VPRL2Tutug6

Navedene linkove također možete pronaći na objavama na našoj Instagram stranici (sejongrijeka_students) i FaceBook stranici (Korean Club Rijeka) te na njima možete pronaći sve dodatne informacije navedenih događaja. Pratite nas na našoj web stranici; www.kcri.club te saznajte koje još događaje planiramo organizirati. Za bilo kakve dodatne informacije ili pitanje, obratite nam se na našem mailu; koreanclubrijeka@gmail.com.

Objava Ovoga petka u Palachu dva eventa za ljubitelje korejske umjetnosti. Sve je spremno za ludi K-POP party pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (544)Mozaik (688)rijeka (1252)Rijeka & Regija (1252)