Rijeka, Hajduk i Osijek igraju europska natjecanja: Evo gdje ih danas možete gledati

narod - prije 24 sata - link

Rijeka, Hajduk i Osijek današnjim utakmicama započinju svoj europski put. Viceprvak Rijeka igrat će u 2. pretkolu Europa lige, dok Hajduku i Osijeku, trećem i četvrtom u poretku klubova SuperSport HNL-a u prošloj sezoni, predstoje utakmice 2. pretkola Konferencijske lige. Prijenosi se mogu pratiti na različitim programima.

Corvinul – Rijeka (19 sati)

Prijenos je na programu MAXSport1.

“Znamo da svi hrvatski predstavnici osim Dinama imaju problema s ulaskom u grupnu fazu europskih natjecanja. Igramo protiv rumunjskog drugoligaša, ali pobijedili su Paksi s 4:0 u gostima, a riječ je o mađarskom viceprvaku i osvajaču Kupa, to treba respektirati”, rekao je u najavi utakmice trener Željko Sopić i dodao:

“Vjerujem maksimalno u svoju momčad, od prve minute moramo nametnuti svoj ritam i onda će sve biti puno lakše. Stadion i travnjak su na razini Lige prvaka, naše je samo da istrčimo i za ovaj grb damo sve od sebe. Palo je i malo kiše pa će biti lakše igrati.”

Hajduk – HB Torshavn (21 sat)

Prijenos je na MAXSportu1 i Hajduk Digital TV-u.

“Sigurno neće biti šetnja za nas. Lake utakmice ne postoje. Ni prijateljske utakmice koje smo igrali nisu bile lagane. Respekt svima, ali strah ni od koga. Rekao sam igračima da ne želim vidjeti strah. Važno je da nametnemo svoj ritam, da nas publika slijedi. Kada mi igramo dobro, onda će i publika navijati”, najavio je utakmicu i trener Gennaro Gattuso.

Osijek – Levadia (20 sati)

Prijenos je na MAXSportu2.

“Izvukli smo jednog od najtežih protivnika u ovoj fazi natjecanja. Koncentrirani smo na našu izvedbu, a svi koji su vidjeli naše dosadašnje utakmice mogli su se uvjeriti da je bilo dosta pozitivnih stvari. No, sada kreću utakmice u kojima je rezultat jako bitan i naš je fokus uravnotežiti na terenu sve ono što želimo pokazati. Kroz pripremno razdoblje temelj nam je bio stvoriti što ofenzivniju igru, doći do brzog reposjeda lopte i imati dobru ravnotežu između napada i obrane”, rekao je trener Osijeka Federico Coppitelli.

Objava Rijeka, Hajduk i Osijek igraju europska natjecanja: Evo gdje ih danas možete gledati pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

hajduk (419)Možda ste propustili (23)osijek (114)rijeka (1256)Sport (9536)