Dva nova spektakla na Zrću: Circus Maximus i Sunscape Festival

novilist - prije 13 sati - link

Noa Beach Club na Zrću najavljuje još dva festivalska spektakla – Circus Maximus i Sunscape Festival. Za Sunscape još stignete nabaviti ulaznice, a za Circus Maximus morate požuriti jer on počinje već ove nedjelje.

Circus Maximus svake je godine sve bolji i bolji, s još većom ponudom za publiku. After beach partiji startaju već od 15 sati, u ponudi su i boat partiji koji su također postali zaštitni znak Noa Beach Cluba, a u ponudi je i mnogo aktivnosti na plaži dok iščekujete neka od najvećih DJ imena današnjice.

Popis izvođača je, kao i uvijek – svjetski. Nastupaju: Plastik Funk (28. 7.), Steve Aoki (29. 7.), KSHMR (30. 7.) te Kaaze i Grimix (31. 7.), a tu su i nezamjenjivi rezident DJ-evi: Noide, Lorenzo, Vandal Steve & Monks.

Regularne ulaznice možete nabaviti po cijeni od 49 eura, a VIP po cijeni od 65 eura. Dnevne ulaznice su također u prodaji, cijene se kreću od 15 do 50 eura, ovisno o tome kojeg DJ-a želite gledati i slušati. Opcija su i special edition ulaznice za dvoje ili četvero (i regularne i VIP), ako dolazite s ekipom.

Sunscape je na rasporedu od 11. do 14. kolovoza, a nastupit će: Plastik Funk (11. 8.), Steve Aoki (12. 8.), Nicky Romero (13. 8.) i Kaaaze (14. 8.), kao i rezident DJ-evi: Noide, Lorenzo, Vandal Steve & Monks. I za Sunscape je regularne ulaznice moguće nabaviti po cijeni od 49 eura, a VIP po cijeni od 65 eura. Također su u prodaji i dnevne, kao i paketi ulaznica za dvoje ili četvero.

Objava Dva nova spektakla na Zrću: Circus Maximus i Sunscape Festival pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (544)Mozaik (688)