Vida tragičar: Bivši Vatreni s 20 metara zatresao vlastitu mrežu

narod - prije 19 sati - link

U prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige AEK je u Ateni pobijedio andorski Inter Club d’Escaldes sa 4-3, a bivši hrvatski reprezentativac Domagoj Vida je u 65. minuti zabio autogol.

Inače, atenski sastav je nakon 53 minute igre vodio sa 4-0, no domaćin se potom opustio što je iskoristila andorska momčad smanjivši na 4-3.

AEK je poveo već u 6. minuti golom bivšeg igrača zagrebačkog Dinama Roberta Ljubičića, a na 2-0 je u 20. minuti povisio Levi GarciaMijat Gaćinović je u 31. minuti pogodio za 3-0, da bi Harold Moukoud u 53. zabio za velikih 4-0.

Gosti su smanjili u 65. minuti Vidinim autogolom. Bivši “Vatreni” je s ruba kaznenog prostora glavom želio vratiti loptu svom vrataru Thomasu Strakoshi no učinio je to vrlo loše prebacivši ga. Video komičnog autogola možete pogledati OVDJE.

U 75. minuti je Garcija mogao zabiti i svoj drugi gol na utakmici, no nije realizirao kazneni udarac. Tri minute kasnije Inter Escaldes je smanjio na 2-3 preko Sasche Andreua, a konačnih 3-4 je postavio Viti Martinez sedam minuta prije kraja.

Objava Vida tragičar: Bivši Vatreni s 20 metara zatresao vlastitu mrežu pojavila se prvi puta na narod.hr.

pročitaj cijeli članak

aek (6)domagoj vida (30)Sport (9514)