Rihanna iznenadila provokativnom objavom: ‘Ljetni cilj: uskladiti cipele s gaćicama’

novilist - prije 6 sati - link

Glazbenica i poduzetnica Rihanna objavila je svoje nove ljetne modne ciljeve. U vrlo provokativnoj objavi na društvenim mrežama, pokazala je svoj najnoviji ljetni outfit, s usklađenim donjim rubljem.

Na videu, koji je objavila na svojem  Instagram profilu, nosi crveno-smeđu kariranu mini plisiranu suknju, plavu košulju, Louis Vuitton torbicu, par naočala i dvije srebrne dijamantne ogrlice. No, čini se da je htjela da gledatelji obrate pažnju na njezin usklađeni Savage X Fenty grudnjak i gaćice, koji su također usklađeni s njenim crnim Fenty X Puma tenisicama.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

,,Budući da očito neću postići pločice do sljedećeg ljeta, promijenila sam svoj ljetni cilj u usklađivanje cipela s gaćicama!”, našalila se u opisu na Instagramu.

Ovaj najnoviji izbor garderobe slijedi njezin elegantni izlazak na spoj u New Yorku, s dečkom A$AP Rockyjem. Dva glazbenika fotografirana su kako napuštaju hotel Mercer u elegantnim, potpuno crnim outfitima.

Rocky je nosio oversized odijelo s crvenom kravatom i tamnim crnim sunčanim naočalama, dok je glazbenica izašla u dugoj košulji na kopčanje i poderanim trapericama. Svoj izgled upotpunila je tamnim sunčanim naočalama – obrubljenim svjetlucavim dijamantima – i mnoštvom svjetlucavog nakita.

U međuvremenu, par je viđen u sportskim modnim kombinacijama tjedan dana prije, na Manhattanu.

Rihanna je nosila košarkaški dres Outkasta s zvijezdama, ljubičaste cargo hlače i crvene cipele s uzorkom životinja, a upotpunila je svoj izgled Yankees kapom, nakitom i plavom torbicom. Rocky je odabrao crvenu bejzbol kapu s tamnoplavom košuljom, crne traper hlače visokog struka i tenisice s višebojnim vezicama.

Objava Rihanna iznenadila provokativnom objavom: ‘Ljetni cilj: uskladiti cipele s gaćicama’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (688)rihanna (5)Showbiz (1332)