Ove jeseni u programu RTL-a počinje prikazivanje nove uzbudljive dramske serije »Sjene prošlosti«

novilist - prije 11 sati - link

U zagrebačkom Jadran filmu izgrađeni su setovi za snimanje nove dramske serije »Sjene prošlosti« koja u program RTL-a dolazi već ove jeseni. Riječ je o napetoj, emotivnoj priči o životima četiri žene čije su sudbine isprepletene događanjima iz djetinjstva.

Ljubav prema obitelji i bližnjima, ali i želja za osvetom, moći, manipulacijom, strahom od gubitka spajaju ih i razdvajaju. Glavne junakinje utjelovit će: Marina Fernandez, Jelena Perčin, Ana Maras Harmander i Dajana Čuljak.

– Serija »Sjene prošlosti« donosi snažnu priču i pravu dramu na male ekrane! Predvođena s četiri glavna ženska lika, potpuno različitih životnih vrijednosti, uvući će ih u svijet u kojem osveta vodi glavnu riječ i zaokupiti pažnju gledatelja već od prve epizode. RTL i ove jeseni nastavlja s domaćim dramskim programom kao stalnim dijelom svoje programske sheme donoseći gledateljima novu priču koju neće željeti propustiti, izjavila je Ana Bižić, direktorica programa RTL-a Hrvatska.

Marta, Paula, Ana i Olga četiri su prijateljice koje žive život klasičnih srednjoškolki, no kada Marta odluči da je došlo vrijeme da svrgnu Olgu s trona popularnosti, priprema joj okrutnu podvalu i njihovo se prijateljstvo raspada zauvijek mijenjajući Olgin život. Dvadeset godina kasnije Olga se vraća u njihove život.

Iako Olga želi nastaviti živjeti normalnim životom, suočena sa starim (ne)prijateljicama, dobiva želju za osvetom koja će pokrenuti lavinu neočekivanih događaja, pa čak i ubojstva! Serija donosi i uzbudljivu policijsku istragu koja pojačava napetost radnje smještene u prigradskom naselju u kojem vladaju posebna pravila.

Marina Fernandez igra Olgu, ginekologinju koja vodi ordinaciju u Zagrebu. Snažna, odlučna i pravedna, Olga je empatična i savjesna te duboko emotivno doživljava svijet oko sebe.

Manipulativnu »kraljicu kvarta« Martu utjelovila je Jelena Perčin. Uz nju su prijateljice Paula i Ana koje, bez grižnje savjesti, koristi kao pijune u svojim igricama. Sa suprugom Šimunom čini »moćan par«, ali njezina opsesija trivijalnostima udaljava je od njega.

Dajana Čuljak utjelovljuje Paulu, Martinu najbolju prijateljicu, također sklonu manipulaciji, iako ne toliko vještu. Obožava tračeve i uživa u tuđoj nesreći. Opsjednuta izgledom i dojmom koji ostavlja, lako gubi kontrolu i pokazuje svoje pravo lice. Opsesivno je zaljubljena u svog supruga, Olgina bivšeg dečka. Kada shvati da se Olga vraća u njihov život, postaje njezina najgora neprijateljica.

Ana Maras Harmander tumači Anu, domaćicu posvećenu obitelji. Udala se za starijeg Matu u mladim godinama te djeluje staloženo i mirno. Vrlo je inteligentna i topla osoba koja se potajno suprotstavlja dominantnoj Marti, ali nema dovoljno hrabrosti da joj sve iskreno kaže u lice. Njezinim otkrivanjem prave istine o svom suprugu, izgrađeni se život sruši u trenu.

Njihove partnere u seriji tumače: Jasmin Mekić, Matija Kačan i Janko Rakoš. Đorđe Kukuljica glumi profesora Eduarda, detektive Tena Nemet Brankov i Andrej Dojkić, a tu je i Nada Gačešić Livaković kao profesorica djevojaka.

Objava Ove jeseni u programu RTL-a počinje prikazivanje nove uzbudljive dramske serije »Sjene prošlosti« pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (691)rtl (80)Tv (197)