Ryan Reynolds otkriva kako su on i Blake Lively nazvali svoje četvrto dijete

novilist - prije 4 sata - link

Svjetski poznati glumac Ryan Reynolds napokon je otkrio ime svog najmlađeg djeteta s Blake Lively.

Reynolds je tijekom premijere svog najnovijeg filma Deadpool & Wolverine stupio na pozornicu te otkrio da su svoje četvrto dijete nazvali – Olin.

Tijekom svog emotivnog govora, zahvalio je Lively dok je slatko pohvalio njezinu modnu kombinaciju za tu večer.

,,Njezina odjeća je nevjerojatna, spojler upozorenje,” našalio se publici , koja se smijala. Zatim je poslao ljubav svojoj djeci: kćerima James, Inez i Betty, te njihovom četvrtom djetetu, Olin. ,,Volim što je cijela moja obitelj ovdje,” dodao je.

Podsjetimo, Lively i Reynolds dočekali su četvrto dijete 12. veljače 2023. Iako su sada otkrili ime, još uvijek nisu otkrili spol svog najmlađeg djeteta.

Inače, Ryan i Blake slove kao jedan od najskladnijih holivudskih parova, a u braku su od 2012. godine. Jednom prilikom otkrili su da je tajna njihove uspješne veze što ne dopuštaju da Hollywood utječe na njihov ljubavni život.

,,Kada smo Ryan i ja započeli vezu, napravili smo pravilo da ne radimo istovremeno. Tako da uvijek možemo dati prednost našem privatnom životu“, otkrila je tada voditeljici Amber Tamblyn, prilikom gostovanja u njezinoj emisiji Further Ado.

Objava Ryan Reynolds otkriva kako su on i Blake Lively nazvali svoje četvrto dijete pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (687)Showbiz (1318)