RTL priprema ‘Sjene prošlosti’ – uzbudljivu dramsku seriju! Osveta nikada nije bila ovako slatka

riportal - prije 7 sati - link

U zagrebačkom Jadran filmu izgrađeni su novi setovi za snimanje uzbudljive dramske serije koju RTL donosi svojim gledateljima već ove jeseni! ‘Sjene prošlosti’ su napeta, emotivna priča o životima četiri žene čije su sudbine isprepletene događanjima iz djetinjstva. Ljubav prema obitelji i bližnjima, ali i želja za osvetom, moći, manipulacijom, strahom od gubitka, sve su to spone koje ih spajaju, ali i razdvajaju. Savezi među njima grade se i raspadaju kao kule od karata kako se otkrivaju tajne koje ih povezuju.

„Serija ‘Sjene prošlosti’ ove jeseni donosi snažnu priču i pravu dramu na male ekrane! Predvođena s četiri glavna ženska lika, potpuno različitih životnih vrijednosti, uvući će ih u svijet u kojem osveta vodi glavnu riječ i zaokupiti pažnju gledatelja već od prve epizode. RTL i ove jeseni nastavlja s domaćim dramskim programom kao stalnim dijelom svoje programske sheme donoseći gledateljima novu priču koju neće željeti propustiti“, izjavila je Ana Bižić, direktorica programa RTL-a Hrvatska.

Marta, Paula, Ana i Olga četiri su prijateljice koje žive život klasičnih srednjoškolki, no kada Marta odluči da je došlo vrijeme da svrgnu Olgu s trona popularnosti, priprema joj okrutnu podvalu i njihovo se prijateljstvo raspada zauvijek mijenjajući Olgin život. Dvadeset godina kasnije, Olga se vraća u njihove živote i putevi četiri bivše prijateljice ponovno se isprepleću. Iako Olga želi nastaviti normalnim životom, suočena sa starim (ne)prijateljicama, u njoj se budi želja za osvetom koja će pokrenuti lavinu raznih, vrlo neočekivanih događaja, pa čak i ubojstva!

Serija ‘Sjene prošlosti’ posebna je i zbog snažnih karaktera i odnosa među likovima, a uzbudljiva policijska istraga dodatno pojačava napetost radnje smještene u prigradskom naselju koji je svijet za sebe i u kojem vladaju posebna pravila. 

U seriji glumi velik broj poznatih glumaca različitih generacija; kazališnih, televizijskih i filmskih, a glavne junakinje utjelovit će četiri istaknute glumice: Marina Fernandez, Jelena Perčin, Ana Maras Harmander i Dajana Čuljak.

Marina Fernandez igra Olgu, ginekologinju koja vodi uspješnu ordinaciju u Zagrebu. Snažna, odlučna i pravedna, Olga je empatična i savjesna te duboko emotivno doživljava svijet oko sebe. 

Manipulativnu ‘kraljicu kvarta’ Martu utjelovila je Jelena Perčin. Uz nju su uvijek njezine prijateljice Paula i Ana koje, bez imalo grižnje savjesti, koristi kao pijune u svojim igricama. Sa suprugom Šimunom čini ‘moćan par’, ali njezina opsesija trivijalnostima udaljava je od njega. 

Dajana Čuljak utjelovljuje Paulu, Martinu najbolju prijateljicu, koja je također sklona manipulaciji iako nije ni upola vješta kao Marta. Obožava tračeve i uživa u tuđoj nesreći. Opsjednuta izgledom i dojmom koji ostavlja, Paula lako gubi kontrolu i pokazuje svoje pravo lice. Opsesivno je zaljubljena u svog supruga, Olgina bivšeg dečka. Kada shvati da se Olga vraća u njihov život, postaje njezina najgora neprijateljica. 

Ana Maras Harmander tumači Anu, domaćicu posvećenu obitelji. Udala se za starijeg Matu u mladim godinama te djeluje staloženo i mirno. Vrlo je inteligentna i topla osoba koja se potajno suprotstavlja dominantnoj Marti, ali nema dovoljno hrabrosti da joj sve iskreno kaže u lice. Njezinim otkrivanjem prave istine o svom suprugu, izgrađeni se život sruši u trenu.

Njihove partnere u seriji tumače poznati hrvatski kazališni i filmski glumci; Jasmin Mekić, Matija Kačan i Janko Rakoš, a svakako treba istaknuti i sjajnog Đorđa Kukuljicu u ulozi profesora Eduarda, detektive Tenu Nemet Brankov i Andreja Dojkića te Nadu Gačešić Livaković koja maestralno utjelovljuje profesoricu djevojaka. 

‘Sjene prošlosti’ – od ove jeseni samo na RTL-u! 

The post RTL priprema ‘Sjene prošlosti’ – uzbudljivu dramsku seriju! Osveta nikada nije bila ovako slatka appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

RIJEKA I PGŽ (977)rtl (79)serija (22)