Katarina Katušić novo je meteoosvježenje na HRT-u

novilist - prije 11 sati - link

Katarina Katušić, mag. phys., mlada meteorologinja Državnog hidrometeorološkog zavoda, pridružila se uigranoj ekipi koja priprema svakodnevne emisije i priloge s meteosadržajem na medijskim platformama HRT-a.

Slušatelji Hrvatskog radija Katarinine meteorološke izvještaje s analizama, prognozama i upozorenjima prate već dulje od godinu dana, a od ovog ponedjeljka mlada Splićanka postala je vidljiva i gledateljima emisije »Dobro jutro, Hrvatska«.

Prva pojavljivanja uslijedila su nakon diplome Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu te zapošljavanja i dodatne stručne edukacije u Sektoru za vremenske i pomorske analize i prognoze Državnog hidrometeorološkog zavoda te govorne edukacije, edukacije prezentacijskih vještina te probnih snimanja s fonetičarima Službe za jezik i govor HRT-a.

Njezin početni talent za medij, opuštenost, otvorenost, rječitost i uvjerljivost moći će se pratiti i u emisiji Vrijeme nakon podnevnog Dnevnika u kojoj će, unatoč svom velikom strahu od grmljavine, najavljivati nestabilnu atmosferu sve do četvrtka.

Objava Katarina Katušić novo je meteoosvježenje na HRT-u pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

dhmz (113)Državni hidrometeorološki zavod (5)hrt (32)Mozaik (688)Tv (197)