TikTok oglašavanje 29. 7. stiže u Hrvatsku!

netokracija - prije 17 sati - link

TikTok surađuje s Alephom (nekadašnjim Httpoolom) u mnogim zemljama diljem svijeta od 2019. godine, što rezultira izvrsnim razumijevanjem TikTok proizvoda, same platforme i optimalnih strategija za brendove u različitim fazama zrelosti i nastupa.

S više od milijardu aktivnih korisnika diljem svijeta i 150 milijuna samo u Europi, TikTok nastavlja rasti, privlačeći sve više ljudi svojim zanimljivim sadržajem. Brendovi su brzo postali vitalni dio TikTok zajednice, a sama zajednica je nebrojeno puta dokazala svoju moć tako što je svoje omiljene proizvode rasprodala u vrlo kratkom roku.

Ovom suradnjom, od 29. srpnja 2024., brendovi mogu iskoristiti priliku da još bolje dosegnu i osvoje pažnju kupaca putem privlačnih TikTok oglasnih formata. Crpeći stručno znanje iz svog bogatog iskustva, Aleph će također nuditi lokalno targetiranje, lokalne case studyje, virtualne i offline evente u Hrvatskoj, razne edukacije i mogućnost mjesečnih računa putem kreditne linije, pružajući rješenja za brand i performance oglašivače.

Aleph je posvećen osnaživanju oglašivača na novim TikTok tržištima, pomažući im da iskoriste puni potencijal TikTokove dinamične i brzorastuće baze korisnika.

pročitaj cijeli članak

Društvene mreže (97)Novost (43)tiktok (37)