Nikolina Pišek najavila promjenu: ‘Ovo ljeto će mi biti jedno od najtežih ikada’

novilist - prije 8 sati - link

Hrvatska voditeljica i glumica Nikolina Pišek  na društvenim mrežama redovito dijeli isječke iz privatnog života, a sada je najavila veliku životnu promjenu.

Naime, voditeljica je na svojem Instagram profilu podijelila video na kojem šeće u bikiniju, te istaknula svoju liniju koju je stekla redovitim vježbanjem u teretani.

,,Donijela sam neke nove i hitne odluke. Životne. I vjerojatno će promijeniti moju stvarnost na milijun neočekivanih načina. Nadam se dobrih. Ovo ljeto će mi biti jedno od najradnijih i najtežih ikada, s promjenama koje će odrediti moj daljnji životni put“, započela je Nikolina.

,,Otkrivat ću vam stvari malo po malo, kako uhvatim ritam i koliko se budem osjećala ugodno. Ne toliko zbog mene (iako i to djeluje psihoterapeutski – suočiti se sa svojim strahovima i o njima progovoriti javno). Nego zbog svih onih koji prolaze kroz slične borbe, ili mnogo, mnogo teže sami i u tišini. Istina nije uvijek ono što nam se čini. A govor o njoj djeluje oslobađajuće. Kao da izgovorene stvari postaju lakše i manje važne. Trivijalne”, nastavila je.

,,I zato ću ovo ljeto, između dosta gustih obaveza, loviti samo ovakve trenutke. Bez ičega. Ogoljene do kože. Samo more, stijena, dragi ljudi i onda bijeg u realnost. I nadam se da ću opet sve uspjeti izdržati”, zaključila je naposljetku.

Mnogi su joj se pratitelji javili u komentarima kako bi pohvalili njezinu liniju.

,,Koje tijelo”, ,,Kako si lijepa i zgodna”, ,,S tijelom boginje, sve je lakše“, bili su tek neki od komentara.

Objava Nikolina Pišek najavila promjenu: ‘Ovo ljeto će mi biti jedno od najtežih ikada’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (682)nikolina pišek (6)Showbiz (1302)