Iskusite ljeto u Hilton Rijeka Costabelli: U petak Sunset Pool Party uz glazbeno scenski spektakl

riportal - prije 7 sati - link

Što je ljeto bez partyja na bazenu uz zalazak sunca? Hilton Rijeka Costabella poziva vas na Sunset Pool Party koji će se održati u petak 26. srpnja od 19 sati u predivnom Sunce Pool Lounge-u

Vruće ljetne ritmove predvodi ponajbolji DJ i producent iz Švicarske DJ A.S. One, koji inače nastupa i zagrijava publiku prije koncerata najvećih svjetskih zvijezda kao što su Rihanna, Beyonce, 50 Cent, Jason Derulo, Drake i mnogi drugi. Na bini će se pridružiti DJ Boora iz Rijeke te posebna gošća na violini, Sanja aka Golden Noise iz Beograda koja će brojne goste i uzvanike očarati svojim glazbeno scenskim nastupum.

Party će dobiti dodatni dašak Južne Amerike za koje su zaduženi Passion Arte Performance, glazbeno scenski nastup plesača i plesačica iz Kolumbije.

“Pridružite nam se u Sunce Pool Lounge u Hilton Rijeka Costabelli 26. srpnja i uronite u nezaboravnu atmosferu uz zadivljujuće poglede.”, pozivaju iz Hilton Rijeka Costabella.

Detalji događaja:

  • Datum: 26. srpnja 2024.
  • Vrijeme: 19:00 – 00:00
  • Cijena ulaznice: 15 EUR (uključuje piće dobrodošlice)
  • Dress code: Ljetna elegancija
  • Rezervacija stola: 150 EUR (uključuje 1 bocu, ulaznice za 4 osobe)
  • VIP lounge: 300 EUR (uključuje 1 bocu i ulaznice za 8 osoba)

Ulaznice su dostupne online na entrio.hr

LINK ZA ULAZNICE:
https://www.entrio.hr/en/event/sunset-pool-party-hilton-costabella-19781

Rezervacije stolova na +385(0)916142206.

The post Iskusite ljeto u Hilton Rijeka Costabelli: U petak Sunset Pool Party uz glazbeno scenski spektakl appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Lifestyle (1987)