Riječani, pazite se lažnih djelatnika Crvenog križa! “Dolaze i nude razne vrste pomoći u kući”

novilist - prije 5 sati - link

Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka upozorava građane da su se na riječkom području pojavile osobe koje se predstavljaju kao djelatnici Crvenog križa i starijim osobama nude razne vrste pomoći u kući, no Crveni križ Rijeka nikada ne kontaktira građane na takav način već se građani za pomoć obraćaju Crvenom križu.

U svakodnevnom radu Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka pruža usluge dostave toplih obroka ugovorenim korisnicima na kućnu adresu, te provodi EU projekt “Pružam ruke II” preko kojeg su zaposlene radnice za pružanje potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osoba i osobama s invaliditetom.

– Želimo upozoriti građane da ne nasjedaju na takve pozive i ne puštaju u svoje domove osobe koje se predstavljaju kao djelatnici Crvenog križa te da ne iznose svoje osobne podatke na telefonske upite već da ih po zaprimanju prijave policiji, zaključuju.

Objava Riječani, pazite se lažnih djelatnika Crvenog križa! “Dolaze i nude razne vrste pomoći u kući” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

rijeka (1273)Rijeka & Regija (1263)