RI TV Otvoreno novo parkiralište Srednja Delta! Već prvog dana je popunjeno, evo svih detalja

riportal - prije 9 sati - link

Rijeka je danas dobila 600 novih parkirnih mjesta na parkiralištu Srednja Delta. Parkiralište je do kraja popunjeno već prvoga dana! Više u video prilogu

Preko 17300 kvadrata, više od 50 prometnih znakova, stotine stranica projekata, 900 tona asfalta, preko 1400 kilograma boje za horizontalnu signalizaciju, više od stotinu ljudi i strojeva, kilometri kablova, inženjeri, projektanti, električari, asfalteri, ličioci, krovopokrivači…sve je to novo riječko parkiralište Srednja Delta koje je otvoreno u ponedjeljak 22. srpnja.

Parkiralište će sve do 1. kolovoza biti besplatnno i u svojevrsnom ‘probnom razdoblju’ što je svakako dobra vijest za sve riječke – i ne samo riječke – vozače. Od 1. kolovoza parkiralište će biti ‘pod rampom’ a cijena parkinga po satu iznosit će 1,30 eura.

Riječani, kao i svi posjetitelji grada na Rječini, dobivaju i 120 mjesta za stanare područja Centar i korisnike mjesečnih karata te 30 novih mjesta za najosjetljivije skupine – osobe s invaliditetom.

Na lokaciji Srednja Delta na 2 parkirna mjesta bit će omogućeno punjenje električnih i hibridnih vozila, a parkiralište je opremljeno sustavom prepoznavanja registarskih oznaka koji jamči veću prometnu protočnost i jedna je od najmodernijih oprema za parkiralište.

I ne manje važno – već peta lokacija s pametnim rješenjem naplate u gradu na Rječini.

The post RI TV Otvoreno novo parkiralište Srednja Delta! Već prvog dana je popunjeno, evo svih detalja appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

cijena (52)PARKIRALIŠTE (5)promet (133)