Otkriveno tko je ubojica iz Daruvara! Stigle i prve informacije iz bolnice, oglasili se policija

novilist - prije 6 sati - link

Kako neslužbeno doznaje mojportal.hr ubojica je umirovljeni vojni policajac iz Donjeg Daruvara kojemu je majka, navodno, bila korisnica tog doma.

Ravnatelj zavoda za Hitnu medicinu Nenad Mrzlečki izjavio je za MojPortal kako su djelatnici daruvarske Hitne, kada su došli na mjesto zločina, zatekli četiri preminule i četiri ranjene osobe koje su odmah prevezli u bolnice.

-Tri osobe hitno su prevezene u bolnicu u Pakrac, a jedna osoba u Viroviticu. U takvim situacijama uvijek tako postupamo kako se ne bi opteretila samo jedna zdravstvena ustanova – pojasnio je Mrzlečki te dodao da navodno ima i lakše ozlijeđenih, ali i napomenuo kako sve informacije s terena treba uzimati s rezervom.

Opširnije OVDJE

O svemu se oglasili i policija.

“Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska je danas, 22. srpnja, u 10,10 sati zaprimila dojavu da je muška osoba uporabom vatrenog oružja usmrtila i ranila više osoba u domu za starije i nemoćne osobe.

Osoba koja se dovodi u vezu s počinjenjem je pod nadzorom policije. Na mjestu događaja slijedi očevid kojim rukovodi zamjenica županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru”, priopćeno je iz policije.

Objava Otkriveno tko je ubojica iz Daruvara! Stigle i prve informacije iz bolnice, oglasili se policija pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2249)daruvar (37)ubojstvo u daruvaru (5)