RAZUZDANI GOSTI U Opatiji Austrijanac (38) s drogom divljao na terasi kafića. Stigla policija, izvrijeđao i njih!

riportal - prije 14 sati - link

Od ponedjeljka 15. srpnja do danas na području Policijske uprave primorsko-goranske policija je zatekla 27 osoba u prekršaju neovlaštenog posjedovanja raznih droga

Iz policije su izdvojili slučaj 38-godišnjeg državljanina Austrije.

On je, osim neovlaštenog posjedovanja droge, počinio i prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, budući da je 16. srpnja na terasi opatijskog ugostiteljskog objekta na naročito drzak i nepristojan način uznemiravao građane te vrijeđao i omalovažavao policijske službenike tijekom njihova postupanja.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Zbog počinjenja navedenih prekršaja (droga, javni red i mir) novčano je sankcioniran.

Inače, druge osobe s drogom su zatečene po policijskim službenicima nadležnih policijskih postaja te u nekoliko slučajeva po policijskim službenicima Jedinice specijalne i interventne policije. Zatečeni su na području Rijeke, Crikvenice, Opatije, Malog Lošinja, Cresa, Broda na Kupi, Matulja, Lovrana i Raba.

Riječ je o 17 hrvatskih državljana, po tri državljana Njemačke i Švicarske, dva državljana Austrije te državljanima Belgije i Slovenije.

Policija je od njih oduzela oko 64,93 grama droge tipa konoplje (marihuane), 9,34 grama amfetamina, manju količinu kokaina i više komada jointa.

Sve osobe zatečene u neovlaštenom posjedovanju droga su zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, prekršajno prijavljene.

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske i dalje će nastaviti s provedbom mjera i radnje tzv. ulične redukcije u cilju suzbijanja zlouporabe droga.

The post RAZUZDANI GOSTI U Opatiji Austrijanac (38) s drogom divljao na terasi kafića. Stigla policija, izvrijeđao i njih! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2250)droga (83)kafić (13)kazna (41)Opatija (311)policija (756)