VIDEO/FOTO Emotivan nastup Karin Kuljanić na Gradini za “30 let duše”

novilist - prije 7 sati - link

Ljeto na Gradini napokon se vratilo, a među prvim ovogodišnjim nastupima bio je onaj Karin Kuljanić, kojim je ujedno proslavila trideset godina karijere i suradnje s kolegama glazbenicima.

Iako je s njom trebala nastupiti Mirjana Bobuš, ona nije mogla doći, a koncert “30 let duše” bio je obljetnički, emotivan, a publika je u njemu uživala.

Gradina je bila ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta, a među posjetiteljima su se našli brojni poznati gosti i predstavnici “kreme” festivala Melodije Istre i Kvarnera.

Foto galerija: Karin Kuljanić na Gradini Foto: Vedran Karuza

Karin Kuljanić je koncert započela pjesmom “Niš nima lipšeg”, a zatim se obratila publici riječima:

“Hvala što ste došli, odvojili svoje vrijeme da budete ovdje sa mnom. Ima onih koji nažalost nisu mogli doći. Imam jednu dobru i jednu lošu vijest – Mirjana nije došla.

Želimo joj sve najbolje, ali ovu večer ćete morati slušati samo mene. Dobra vijest je da većinu pjesama znate, tako da možete sve pjevati.

Vidim ovdje u publici krasnih pjevača i pjevačkih legendi, od onih koji pjevaju pod tušem do onih koji su vidjeli svjetske pozornice, sve vas toplo pozdravljam i jako sam sretna da smo upravo ovdje večeras”, rekla je.

Kroz večer, Karin je izvela niz poznatih pjesama uključujući “Štorija od života”, “Srce na cesti”, “Laku noć Kvarneru”, “Večeri boje naranče” i “Fala ti na jubavi”. Lokalni duh i domaći kanat riječka publika voli, što su pokazali zajedničkom pjesmom i glasnim pljeskom.

Onima koji uz dobru glazbu vole popiti i fino piće, bit će drago čuti da se i kafić Vintage bar vratio, iako ne u punom sjaju – ali ljeto još ne ide nikuda.

Objava VIDEO/FOTO Emotivan nastup Karin Kuljanić na Gradini za “30 let duše” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (535)Mozaik (682)