Albina Grčić otkrila zašto trenutno s karijerom održava “status quo”

novilist - prije 4 sata - link

Hrvatska glazbenica Albina Grčić, koja je predstavljala Hrvatsku na Eurosongu 2021. godine, progovorila je o svojem privatnom životu, ali i karijeri, istaknuvši da ovo ljeto nema najavljenih koncerata.

,,Kako većinu stvari radim sama, u procesu sam dogovaranja nekih nastupa, ali moram priznati da ih je bilo puno više na zimu nego na ljeto. Trenutno nemam nekih najavljenih koncerata za ljeto, ali sam u pregovorima za neke druge stvari poput nastupa na studentskim večerima i slično”, otkrila je za Story.

Naglasila je da svojom karijerom nakon nastupa na Eurosongu nije u potpunosti zadovoljna, kao i da smatra da su neke stvari mogle biti drugačije.

,,Zadovoljna sam u principu, ali mislim da su se neke stvari nakon Eurosonga mogle malo drugačije organizirati”, rekla je, te nastavila: ,,U smislu da nije sada da odeš na Eurosong i zagarantirana ti je karijera nakon toga. Ljudi su puno očekivali nakon tog Eurosonga, a ja se još uvijek nekako nisam izgradila kao izvođač.”

,,Karijera mi je trenutno, neću reći u silaznoj putanji, ali je jednostavno status quo u ovom trenutku. Trenutno sama radim na nekim stvarima i tražim idealnu grupu suradnika s kojima bi se mogla vratiti na pravi put”, zaključila je naposljetku.

Inače, u istom je intervjuu Albina progovorila o vezi s nogometašem Markom Čovom.

,,Jedino što mogu otkriti je da sam sretna i zadovoljna i to je najbitnije”, poručila je tada.

Objava Albina Grčić otkrila zašto trenutno s karijerom održava “status quo” pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Albina Grčić (6)Mozaik (681)Showbiz (1286)