KOSTRENSKA NOĆ Jelena Rozga i pet tisuća glasova iz publike učinilo Žurkovo ‘živom pozornicom’

riportal - prije 10 sati - link

„Kostrensko leto“ je u dvije večeri ponudilo dva različita, a po mnogo čemu slična glazbena događanja

Nakon „Jedne noći u Kostreni“ kada se u festivalskoj atmosferi zborski pjevalo uz poznate hrvatske glazbene snage, sinoć se pjevalo s jednom i jedinom Jelenom Rozgom. Glazbeno različita, oba programa donijela su sjajnu zabavu u Kostrenu.

Već na početku večeri rijeke ljudi su se slijevale u uvalu Žurkovo, a s prvim taktovima grupe Brevis publika je ispunila prostor gledališta kako bi dočekala glavnu zvijezdu večeri. A Jelena Rozga je oko 22 sata zasjala na pozornici i već prvim taktovima „Bižuterije“ raspametila 5 000 gledatelja koji su skoro dva sata pjevali u glas sa svojom miljenicom.

A ona im nije ostala dužna. Odlično raspoložena, Rozga je svoju ogromnu energiju prenijela na izuzetno raspoloženu publiku te je zbor od 5 000 glasova doista bio itekakav poticaj i samoj pjevačici, što se moglo osjetiti i u njenom nastupu.

Kiša koja je okupala kostrensko jutro donijela je osvježenje nakon velikih vrućina pa je i to osvježenje pomoglo da se svi osjećaju ugodnije i samim tim dalo dodatni poticaj energiji i sinergiji cijelog Žurkova koje je pjevalo, plesalo i zabavljalo se kao rijetko kad.

Na kraju koncerta Rozga je oduševljeno pozdravila kostrensku publiku, a zabava se nastavila uz Brevis do ranih jutarnjih sati. Bila je to druga sjajna večer u nizu koju je Kostrena ponudila u sklopu svoje manifestacije i slobodno možemo reći da su oba programa bila pun pogodak. A „Kostrensko leto“ se nastavlja, jer Kostrena ima još puno toga za ponuditi…

Jednu noć u Kostreni i Kostrensku noć organizirali su Turistička zajednica Općine Kostrena, Centar kulture Kostrena i Komunalno društvo Kostrena, pokrovitelji su Općina Kostrena, Turistička zajednica Kvarnera i Hrvatska turistička zajednica, a manifestaciju je poduprla Dezinsekcija Rijeka.

The post KOSTRENSKA NOĆ Jelena Rozga i pet tisuća glasova iz publike učinilo Žurkovo ‘živom pozornicom’ appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

jelena rozga (32)koncert (120)Kostrensko leto (4)pjesma (19)RIJEKA I PGŽ (991)