Ivan Rakitić i službeno je igrač Hajduka. Slavni Vatreni potpisao ugovor

novilist - prije 4 sata - link

Ivan Rakitić potpisao je ugovor s Hajdukom do kraja sljedeće sezone uz opciju dodatnog produljenja za još jednu sezonu, objavio HNK Hajduk u nedjelju na svojim internetskim stranicama.

“HNK Hajduk s posebnim zadovoljstvom može potvrditi kako će Ivan Rakitić sljedeće sezone nositi bijeli dres!”, stoji u objavi  i dodaje kako je jedan od najvećih igrača u povijesti hrvatskog nogometa nešto prije ponoći potpisao ugovor.

Rakitić je u drugom dijelu prošle sezone prešao iz Seville u saudijski Al-Shabab s kojim je sada raskinuo ugovor kako bi se priključio Hajduku. Nositi će dres s brojem 11.

Svečano predstavljanje  biti će u  nedjelju na konferenciji za medije u  19.30 sati u Bijelom salonu.

Rakitić je bio jedan ključnih igrača u osvajanju srebra s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, osvajač  je Lige prvaka s Barcelonom, osvajač UEFA Superkupa, dvostruki osvajač Europske lige sa Sevillom, ima četiri osvojene La Lige, četiri Kupa Kralja, dva španjolska Superkupa, osvojeno Svjetsko klupsko prvenstvo, Kup Švicarske, Kup Njemačke…

Rođen je u 10. ožujka 1988. godine u švicarskom Rheinfeldenu, tamo je odrastao i započeo igrati nogomet.

Odigrao je 323 službene utakmice za Sevillu, 310 za Barcelonu, preko 100 za Schalke 04, a na početku karijere nastupao je za Basel.

Objava Ivan Rakitić i službeno je igrač Hajduka. Slavni Vatreni potpisao ugovor pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

hnk hajduk (6)ivan rakitić (54)nogomet (2234)Sport (9437)SuperSport HNL (35)