Mlada influencerica pala u vodopad i poginula: Upravo je snimala video za Instagram

novilist - prije 6 sati - link

Mlada influencerica koja objavljuje preporuke o putovanjima Aanvi Kamdar preminula je nakon što je pala u klanac vodopada dok je snimala video za Instagram. 26-godišnja žena, koja je imala preko 312.000 pratitelja, snimala je reel kraj vodopada Kumbhe, u indijskoj državi Maharashtri, kada se poskliznula i pala s visine od 90 metara. Incident se dogodio 16. srpnja u 10:30 sati dok je bila u društvu sedmero prijatelja, javlja Il Messaggero.

Pokušaji spašavanja i tragični epilog

Lokalni timovi za hitne slučajeve, uključujući obalnu stražu, odmah su intervenirali, ali su se suočili s velikim poteškoćama zbog jake kiše. Spasiocima je trebalo šest sati da izvuku Aanvi iz klanca vertikalnom koloturom. Nažalost, ozljede su bile preteške i influencerica je iste večeri preminula u bolnici.

 

Život na rubu

Aanvi Kamdar bila je poznata na Instagramu sa svojim profilom @theglocaljournal, gdje je dijelila fotografije sa svojih putovanja i savjete putnicima. Njena smrt zadnja je u nizu tragedija koja se odnosi na influencere koji su tragali za sadržajem za društvene mreže: Gigi Wu, Ryker Gamble, Alexey Lyakh, Megan Scraper i Sofia Cheung su naime izgubili živote pokušavajući snimiti spektakularne slike kako bi zadivili svoje pratitelje na društvenim mrežama.

Objava Mlada influencerica pala u vodopad i poginula: Upravo je snimala video za Instagram pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Showbiz (1271)smrt (80)