Prošlogodišnji pobjednik “Života na vagi” ostvaruje sve što je zamislio: ‘Htio sam putovati po svijetu!’

novilist - prije 6 sati - link

Dok se priprema osma sezona showa “Život na vagi” koji će s prikazivanjem početi na jesen na RTL-u i osmu sezonu, prošlogodišnji pobjednik Mislav Šepić proživljava sve ono što prije zbog debljine nije mogao.

„Prijavio sam se u ‘Život na vagi’ kako bih promijenio loše navike, smršavio i naučio jesti jer se želim ostvariti kao otac koji sa svojom suprugom Almasom i djetetom putuje po svijetu“, rekao je Mislav koji je u show ušao sa 171 kilogramom, izgubio je 78,8 kilograma, što je 46,1 % tjelesne mase.

Na početku prošle sezone govorio je kako bi volio ići na planinarenje, baviti se biciklizmom, skakati padobranom, isprobati zipline, odjenuti lijepu majicu i nikad se više se osjećati nelagodno kada mora sjesti na stolac u kafiću ili se skinuti na plaži, a zahvaljujući svom trudu, volji i upornosti, samo godinu dana poslije na dobrom je putu da ostvari sve što je zaželio, stoji u priopćenju.

Putovanja

„Supruga dosad i ja smo posjetili Mađarsku, Tunis, Sloveniju te Bosnu i Hercegovinu. Najbolji dojam mi je ostavila Budimpešta, veliki grad s bogatom poviješću i puno sadržaja.

Naše prvo putovanje kao par bila je Budimpešta i svaki put kad odemo ondje, doživimo nešto novo i drugačije pa se tamo uvijek iznova rado vraćamo.

Od prirodnih ljepota i spomenika u sjećanju mi je ostao Tunis. Ipak je tamo drukčije od Europe; pustinja, dine, slano jezero…, a s obzirom na to da sam veliki obožavatelj ‘Ratova zvijezda’, bio sam oduševljen mjestom snimanja Tatooineom te posjetom areni El Jem koja je nekoliko puta veća od one u Puli.“

Supružnici Šepić obožavaju istraživati nove destinacije i ljepote svakog novog mjesta, a često upoznaju i istomišljenike koji im potom postanu nešto i više od trenutnih suputnika.

„Dok smo bili na brodu za Tunis, upoznali smo jedan par iz Karlovca i sprijateljili se.

Upoznali smo i puno prodavača u Tunisu, koji ti žele na sve načine prodati robu, što zna biti jako smiješno i zanimljivo“, kaže Mislav i dodaje kako ga je neugodno iznenadilo kako u Tunisu ne vode brigu o svojim prirodnim ljepotama i okolišu te objasnio da je sve jako prljavo i puno plastike.

Zdrav način života

U svakom novom gradu, novi doživljaji, a Mislav i Almasa kažu da se uvijek sa smiješkom prisjete kako im je bilo jahati deve i voziti quadove.

„Toliko smo bili pod adrenalinom da smo se odvojili od kolone te skakali s quadovima po dinama, a čuvar na motorčeku jurio je i vikao za nama“, kroz smijeh kaže 38-godišnjak i objašnjava kako je tek na putovanjima shvatio koliko je snalažljiv.

„I kad nije sve po planu, supruga i ja uvijek se nekako snađemo da ispadne kako treba“, kaže.

Na zdrav način života mora se paziti i na putovanjima, stečena forma ne smije se izgubiti pa Mislav kaže da supruga i on jako puno hodaju, voze bicikl, trude se što manje koristiti javni prijevoz te jesti dosta voća za energiju, a otkrili su i gdje su najbolje jeli.

„Normalno, najukusnija kuhinja bila mi je u Bosni, ipak su tamo ćevapi i janjetina neka nova razina.

A jelo koje bi svakako probao pripremiti doma je mađarski gulaš, bio sam oduševljen kad sam ga kušao“, kaže Mislav koji sa suprugom uskoro planira proći naše otoke, a potom otputovati u Istanbul i Egipat.

Objava Prošlogodišnji pobjednik “Života na vagi” ostvaruje sve što je zamislio: ‘Htio sam putovati po svijetu!’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Mozaik (686)rtl (83)Showbiz (1270)život na vagi (29)