Volonter koji je pomagao u sanaciji šteta u Bošnjacima postao kadet Hrvatskog vojnog učilišta

novilist - prije 7 sati - link

David Tadić, koji je pomagao u sanaciji šteta od olujnog nevremena koje je početkom srpnja pogodilo njegove Bošnjake, od danas je kadet Hrvatskog vojnog učilišta (HVU) „Dr. Franjo Tuđman“, ponos Hrvatske vojske i Slavonije.

Na HVU, smjer Vojno vođenje i upravljanje, upisao se nakon što je zbog nevremena, gotovo ostao bez željenog studija.

„Kako nam je ispričao, osobno je sudjelovao u sanaciji nastalih šteta i pomaganju sumještanima. Zbog nevremena je i njegovo kućanstvo ostalo bez interneta zbog čega ni e-mail Ministarstva obrane o mjestu i vremenu upisa na željeni studij, nije stigao na vrijeme“.

Naime, nakon prolaska cijelog odabirnog postupka za upis na HVU, ostao je još samo jedan korak: „Nisam na vrijeme vidio e-mail s pozivom na upis, međutim telefonski su me kontaktirali iz Ministarstva obrane i ipak mi omogućili da upišem toliko željeni studij, odnosno postanem dio Hrvatske vojske“, rekao je kadet David Tadić, prenosi MORH koji je kadetu Tadiću zaželio uspješan put u HV-u.

Hrvatska vojska, koja je pomagala stanovnicima Bošnjaka da saniraju štete od nevremena, danas je završila dvotjedni angažman.

Objava Volonter koji je pomagao u sanaciji šteta u Bošnjacima postao kadet Hrvatskog vojnog učilišta pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Bošnjaci (24)Hrvatska (3246)HV (9)MORH (64)Novosti (1270)