Hrvatska rukometna reprezentacija iz Opatije kreće na Olimpijske igre

riportal - prije 5 sati - link

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u Opatiji je na posljednjim pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Izbornik Dagur Sigurdsson okupio je 18 rukometaša koji završnu formu za šesti nastup Hrvatske na Olimpijskim igrama bruse u opatijskoj dvorani Marino Cvetković. Rukometaši i stručni stožer istaknuli su zadovoljstvo svime što im Opatija nudi, od smještaja do uvjeta za trening.

Tim povodom posjetio ih je gradonačelnik Fernando Kirigin kako bi im poželio ugodan boravak u gradu kao i uspjeh na Olimpijskim igrama na radost svih hrvatskih navijača. Kapetan reprezentacije Domagoj Duvnjak gradonačelniku je poklonio dres Davida Mandića.

Priliku za susret s rukometašima, pokoju fotografiju i autogram imale su i djevojke Rukometnog kluba Liburnija, članovi Udruge osoba s invaliditetom grada Opatije te mali članovi opatijskog Društva Naša djeca.

Hrvatska muška rukometna reprezentacija boravit će i trenirati u Opatiji do 22. srpnja kad odlazi u Zagreb, odakle će 24. srpnja 2024. godine krenuti put Pariza i Olimpijskih igara.

Našim rukometašima želimo mnogo sreće u Parizu!

The post Hrvatska rukometna reprezentacija iz Opatije kreće na Olimpijske igre appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

REPREZENTACIJA (132)RIJEKA I PGŽ (991)Rukomet (147)Sport (9430)