Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

dulist - prije 4 sata - link

Naša sugrađanka koja je doživjela, malo je reći stresno iskustvo prije dva dana na plaži Đivovići, javila nam se kako bi upozorila sve roditelje da porazgovaraju sa svojom djecom i ukažu im na opasnost koja ‘vreba’. Opisala nam je detaljno što se dogodilo.

-U srijedu sam došla na kupanje sa sinom na plažu Đivovići gdje me čekala prijateljica sa suprugom i njihovo dvoje djece. Prijateljica mi je rekla da joj je sumnjiv čovjek u moru, da stalno gleda djecu kako skaču, približava im se, pokušava ostvariti kontakt. Onda je stao na jednom mjestu u moru gledajući prema dječacima koji su skakali sa stijena i nije se micao. Pozvala sam djecu da izađu iz mora, pošla na skalice i odatle sam imala što za vidjeti. On je imao spuštene kupaće gaćice i masturbirao.  Vratila sam se do prijateljice da se malo smirim, a onda sam potrčala prema njemu i počela vikati: ‘Što to radiš? Je li ga to drk… ispod vode? Izlazi vanka! Sram te bilo! Izašao je, a ja sam ga fotografirala, jer sam uočila da se sprema pobjeći. I jest, uzeo je svoje tenisice i ostalo što je imao i krenuo s plaže. Pozvala sam policiju i krenula za njim da ne bi nestao i pratila ga dok oni nisu došli. Nije mi bilo ugodno jer krupan je. Policija ga i jest ‘prošišala’, a ja sam doviknula: ‘Prošli ste ga, eno onaj s kapom na glavi!’ U to se on, u panici valjda, zaletio prema meni i šakom me udario u glavu. Kad je policiji rekao kako se zove ‘upalio mi se kliker’, jer znam tko je po pričama i znam da se radi o psihički bolesnoj osobi, ali nisam znala da je pedofil. Kasnije kad sam kroz razgovor sa sinom saznala da se on stalno igra s njima djecom, približi im se pričom o nogometu. Stalno se mota oko Bogićevog parka i pothodnika škole Marina Držića. On zna, rekao mi je sin, ime i prezime i godište svakog dječaka. Smrznula sam se na sve te informacije. Policiji sam rekla da ga neću tužiti za to što me udario, jer znam da je psihički bolestan, ali da ću sve napraviti da provjerim što se dalje napravilo po pitanju njegova iječenja. Čula sam i kako policajcima govori kako se kupa na Copacabani i Presidentu, pa to je sve puno djece! Roditeljima savjetujem da porazovaraju s djecom, upozore ih na ovakve, jer on sigurno nije jedini! A ponavljam, neću stati što se ovoga tiče! On je opasnost za našu djecu i inzistirat ću da se institucije adekvatno pozabave njime. Tom čovjeku je potrebno liječenje i nadzor! Oni njega jesu otpremili na psihijatriju, ali što znači par dana psihijatrije i onda puštanje na slobodu da opet čini isto i bude opasnost, prijetnja našoj djeci?! To je nedopustivo! – priča nam još uvijek jako uznemirena majka. (Podatci poznati redakciji)

Poslali smo upit PU Dubrovačko-neretvanskoj nastavno na događaj.

-U odnosu na dostavljeni upit možemo potvrditi da je Policijska postaja Dubrovnik u srijedu, 17. srpnja 2024., zaprimila dojavu 44-godišnjakinje kako se u moru na plaži Đivovići u Dubrovniku nalazi muška osoba koja masturbira. Postupajući po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici su izišli namjesto događaja i utvrdili da se radi o 30-godišnjaku, koji je tijekom policijske intervencije pokazivao ozbiljne zdravstvene poteškoće, zbog kojih su ga policijski službenici prevezli u dubrovačku bolnicu gdje je pregledan od strane specijaliziranog liječnika i zadržan na daljem liječenju – odgovorili su nam.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2201)