Navijači Barcelone u velikoj crowdfunding akciji. Skupljaju novac da klub kupi Williamsa

novilist - prije 6 sati - link

Navijači Barcelone počeli su uplaćivati simbolične iznose novca na službeni TikTok račun kluba kako bi se prikupio novac za kupovinu napadača Nice Williamsa (22).

Mladi krilni napadač Athletic Bilbaoa postao je jedna od glavnih meta vodećih europskih klubova nakon sjajnog nastupa u dresu “Furije” na Europskom prvenstvu.

Williams, koji je postigao dva gola, uključujući i prvi u pobjedi Španjolske nad Engleskom od 2-1 u finalu, pokazao je sjajno partnerstvo s napadačem Barcelone Lamineom Yamalom, koji je proglašen najboljim mladim igračem turnira.

Navijači Barcelone sada bi željeli napadački dvojac Yamal – Williams vidjeti i u dresu katalonskog kluba.

“Potpiši Nico”, “100% trebamo Nicu” i “Za Nica Williamsa” neki su od komentara uz donacije na TikTok video zapisima Barcelone.

Prema Transfermarktu, tržišna vrijednost Williamsa je oko 70 milijuna eura, dok je Athletic objavio kako ga neće puštati za manje od 60 milijuna eura.

Unatoč dobroj volji navijača Barce, donacije koje su na TikToku označene kao “nagrade” ne bi bile od velike pomoći klubu jer se kreću od 5 centi do jednog eura.

Barcelona, ​​koja je završila na drugom mjestu LaLige i ispala iz Lige prvaka u četvrtfinalu prošle sezone, do sada nije potpisala nijedan igrač tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Objava Navijači Barcelone u velikoj crowdfunding akciji. Skupljaju novac da klub kupi Williamsa pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Barcelona (39)nogomet (2209)