Zvjezdan Ružić i njegova filmska Pianotron glazba nastupa u Amerikanskim vrtovima u Opatiji

novilist - prije 7 sati - link

 

 

Zvjezdan Ružić i njegov Pianotron ovog će ponedjeljka, 22.7. s početkom u 19:30 sati, notama obasjati Amerikanske vrtove u Opatiji! S obzirom da je povod ovog spektakularnog koncerta proslava Dana grada Opatije, ulaz će za sve posjetitelje biti slobodan. Zvjezdan Ružić obećaje nam magičnu večer uz njegovu filmsku Pianotron glazbu, a iz njegove izjave sasvim je jasno, da trebamo biti s njim te večeri:

 

Moj produkcijski tim i ja pripremamo nešto veoma posebno za ovaj koncert! A što se moje glazbe tiče, Pianotron zvuči bolje nego ikad! Ima neka posebna veza mene i Opatije, jer sam premijerni koncert Pianotrona održao 2019. baš tu, u Royal Hallu u Opatiji. Od tu je sve krenulo, tu sam dobio onaj prvi support, blagoslov publike za svoje tada potpuno novo i nepredvidljivo putovanje. Jer, Pianotron je bio nešto potpuno drugačije – i nitko nije mogao zapravo znati kako će, koliko će i hoće li uopće „potrajati”. Dobro, da se ne lažemo, ja sam znao da hoće. 🙂 A sada, 5 godina kasnije, Pianotron se opet vraća u Opatiju! Upravo na ovom koncertu u Amerikanskim vrtovima, osjećam da opet šaljem u Univerzum nešto jako važno, pišem jedan novi početak – početak jednog vrlo uzbudljivog poglavlja svoga života.. Veselim se svima onima, koji u srcu osjećaju da moraju biti sa mnom te večeri.

 

Kakav nas program očekuje 22.7. u Amerikanskim vrtovima?

 

Pianotron sve više zvuči kao filmska glazba. Tu me moja duša vodi. Mada, logično je to.. Jer,sve moje skladbe nastaju inspirirane stvarnim događajima, ljudima, emocijama.. Uvijek nastojim te svoje slike prenijeti u svoju glazbu. U posljednje vrijeme, sve mi više ljudi prilazi nakon koncerta, uz reakciju: “Zatvorio sam oči i slušajući tvoju glazbu vidio cijeli film..”. I to mi je najljepši kompliment koji mogu dobiti! To je misija Pianotrona – ukratko. Film, slika, emocija, duboka konekcija s publikom.. Ne očekujte ništa što ste već čuli – jer ja sam tip od iznenađenja, nepredvidivosti. Samo ponesite dekicu, pronađite svoje mjesto na livadi, zatvorite oči i ‘nestanite’ sa mnom na tih 90 minuta. Za sve ostalo ću se ja pobrinuti! 😉

 

Koncert nosi naziv ‘Let’s Disconnect Together!’. Koju poruku želiš time poslati?

 

U doba kada se svi činimo toliko povezani, konektirani kroz sve te silne mreže, moja je želja da se te večeri svi zajedno ‘diskonektiramo’. Jer, jedino vrijedno postalo je objaviti da si negdje, s kim se družiš.. sherati nešto – jer, „treba ostati povezan”. A daleko najvrjednije što možemo dobiti je upravo taj naš trenutak susreta uživo, taj riječima teško objašnjivi ples mene, moje glazbe i vas! A to ne stane u jednu objavu, story.. To je nešto puno više, dublje, stvarnije. Takvu večer želim i sebi i vama. Večer prisutnosti, otvorenih srca, one prave povezanosti.

 

Koncert se održava pod pokroviteljstvom Grada Opatije, TZ Kvarnera, Yamaha Music Europe i Japan Piano Centera. Ulaz za sve posjetitelje je slobodan. Koncert počinje u 19:30 sati. Kao što je Zvjezdan rekao: “stolica neće biti, zato ponesite svoje dekice, nešto za popiti/pojesti, zatvorite oči i odlutajte sa mnom, tamo negdje daleko, u moj Pianotron svijet..”

 

 

Objava Zvjezdan Ružić i njegova filmska Pianotron glazba nastupa u Amerikanskim vrtovima u Opatiji pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Glazba (536)Mozaik (689)