Kramarić objavio prvu fotografiju s kćerkicom, pratitelji: ‘Predivna obitelj’

novilist - prije 5 sati - link

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić nakon završetka Europskog prvenstva s obitelji odmara u Šibeniku, a sada je na društvenim mrežama objavio i prvu fotografiju s kćerkicom Evom, koja je stigla na svijet uoči Eura.

Na svojem je Instagram profilu pozirao je zagrljen sa suprugom Mijom, dok je u kolicima bila njihova kćer.

Mnogi su u komentarima komentirali kako su skladna i lijepa obitelj, a puno je njih udijelilo komplimente i njegovoj partnerici.

,,Predivna obitelj“, ,,Prekrasni…puno sreće i ljubavi”, pisali su fanovi.

Inače, bračni par Kramarić upoznao se u Zagrebu, a njihova je ljubavna priča započela 2017. – godinu dana nakon njegova transfera u Hoffenheim. S obzirom na to da je Mia tada još studirala, vezu su održavali na daljinu, a nakon što je diplomirala, preselila se u Heidelberg gdje su našli i zajednički dom.

Vjenčali su se u ožujku 2021. godine, u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, a iste godine u kolovozu na svijet je stigao njihov sin Viktor. Netom prije Eura, krajem svibnja ove godine, par je dobio i kćer, kojoj su nadjenuli ime Eva.

Objava Kramarić objavio prvu fotografiju s kćerkicom, pratitelji: ‘Predivna obitelj’ pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

andrej kramarić (22)Mozaik (689)Showbiz (1241)