Dosta je bilo! Odzvonilo “rezerviranju” mjesta na plaži ručnicima, pogledajte što su napravili u ovom mjestu na Jadranu!

riportal - prije 4 sata - link

U Tribunju su sve rezervacije završile u kombiju komunalaca, a tko želi svoje ručnike natrag – mora ostaviti svoje podatke i platiti kaznu

“Rezerviranje” mjesta na plažama ručnicima i suncobranima stara je praksa koju provode građani i turisti tako što donesu svoje stvari na plažu u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima i onda ih mjesto čeka kada se dobro naspavaju. Neki su gradonačelnici odlučili ukinuti te navike tako što su uključili komunalne redare.

Pa tako su u Tribunju sve rezervacije završile u kombiju komunalaca, a tko želi svoje ručnike natrag – mora ostaviti svoje podatke i platiti kaznu.

“Vraćamo ručnike, prostirke, ležaljke i rasklopne stolice. Samo mali detalj. Vraćamo, u zamjenu za osobne podatke, kako bismo poslali uplatnicu na adresu za neovlašteno korištenje pomorskog dobra.Od 11:00 do 13:00 se javiti u odjel komunalnog redarstva”, napisao je načelnik općine Tribunj, Marko Grubelić, prenosi Danas.hr.

The post Dosta je bilo! Odzvonilo “rezerviranju” mjesta na plaži ručnicima, pogledajte što su napravili u ovom mjestu na Jadranu! appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Hrvatska i svijet (527)plaža (51)