Rijeka remizirala s Triglavom za kraj priprema. Butić spasio Bijele od poraza

novilist - prije 4 sata - link

Nogometaši Rijeke remizirali su sa slovenskim Triglavom (1:1) u pripremnoj utakmici kojom su zaključili pripreme u Austriji.

U utakmici u kojoj je trener Sopić priliku pružio igračima koji nisu participirali u utakmici protiv RB Salzburga ili koji su manje igrali, nismo vidjeli puno sadržajnog nogometa i kvalitetnih prilika.

Dinamiku utakmice diktiralo je i sparno vrijeme, ali tome unatoč očekivalo se više od naše momčadi.

Prilike su se uglavnom svodile na pokušaje iz prekida, udarce s distance ili kontranapade, a upravo iz jednog takvog Triglav je poveo.

U 76. minuti momčad iz Kranja izvela je brzu kontru preko desne strane i dovela loptu do Kazića koji je s lijeve strane ostao neometan na desetak metara i lako matirao Posavca – 0:1.

Odgovor je stigao u 85. minuti, Ivanović je proigrao Butića na desnoj strani, ovaj se lažnjakom oslobodio čuvara pa odmjerenim udarcem s desne strane lijepo naciljao suprotni kut – 1:1.

Rijeka – Triglav 1:1

SEEBODEN Igralište Seeboden. Gledatelja: 100. Sudac: Edin Avdić. Pomoćnici: Treffer i Moser. Strijelci: 0:1 Kazić (76’), 1:1 Butić (85’).

RIJEKA: Posavec, Babić (od 48’ Valinčić), Kitin, Majstorović (od 59’ Čabraja), Dujmović, Selahi (od 58’ Banda), Djouahra, Ilinković (od 60’ Butić), Burčul, Rukavina (od 46’ Jakac), Ivanović.

TRIGLAV: Sorčan, Šimunović, Buljan, Cipi, Pokorn, Brkić, Puconja, Dakić, Čadež, Šušnjara, Vinogradac (od 60.: Mosquera, Ljubijankić, Kukavica, Cukjati, Kasnik, Vidović, Horvat, Rant, Griss-Bembe, Radosavljević, Kazić).

Objava Rijeka remizirala s Triglavom za kraj priprema. Butić spasio Bijele od poraza pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

HNK Rijeka (178)NK Rijeka (166)nogomet (2198)Sport (9396)