Policija pojačano nadzirala motocikliste i mopediste. Evo rezultata

riportal - prije 5 sati - link

Policijski službenici ukupno su kontrolirali 172 vozača, od toga 88 motociklista i 84 mopedista te evidentirali počinjenje 46 prekršaja, izvijestila je policija.

Na prometnicama u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske u utorak, 16. srpnja provedena je akcija pojačanog nadzora u prometu, u kojoj su nadzirani vozači motocikala i mopeda. U razdoblju od 9 do 12 sati policijski službenici ukupno su kontrolirali 172 vozača, od toga 88 motociklista i 84 mopedista te evidentirali počinjenje 46 prekršaja.

Najviše prekršaja, njih 15, evidentirano je u kategoriji vožnje bez zaštitne kacige, zatim je tri prekršajavožnje prije stjecanja prava na upravljanje, dva prekršaja vožnje neregistriranim mopedima, po jedan prekršaj brzine, pretjecanja i obilaženja, nevidljiva registracijska pločica te 22 ostala prekršaja.

Kako bi se smanjio broj prometnih nesreća i stradalih osoba, poglavito motociklista, policija će i nadalje provoditi pojačane mjere nadzora u prometu, kao i različite preventivne aktivnosti.

The post Policija pojačano nadzirala motocikliste i mopediste. Evo rezultata appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2193)policija (727)promet (134)