Šareno ili neutralno: Koji ste tip kombinacije za plažu? Znamo gdje nabaviti obje varijante

novilist - prije 2 dana - link

Ljeto je u punom jeku, a tko već ne uživa u čarima godišnjeg odmora i uživancije na moru, onda se tome tek veseli!

Kada smo na temi plaže i kupanja, većinu vremena provoditi ćemo u badiću i nekoj slatkoj haljinici, pareu i slično. Bez obzira na to jeste li osoba koja se pronalazi najbolje u šarenim kostimima ili pak ne priznajete ništa drugo doli zemljane tonove, Tower Center Rijeka nudi ponešto za svačiji stil.

Jedno je sigurno, izbora ne fali, već izlozi vrve od bogate ponude kupaćih kostima i dodataka za more. Evo koje su nama kombinacije posebno zapele za oko!

Prihvatite šarenilo!

Jedan takav komplet koji idealno utjelovljuje veseo i razigran duh ljeta je ova chic ružičasta dvodijelna varijanta koja nas neodoljivo podsjeća na ljeto. Živopisna vibrantnost ove boje totalno je fora i trendi, a odlično ju “umiruje” lanena bijela tunika koja predstavlja elegantno pokrivalo.

Zapravo, to je veoma svestran odjevni komad koji možete nositi i van plaže a vašem outfitu pružiti će dašak elegancije. Već vizualiziramo romantičnu šetnju obalom dok uživamo u slasnoj kuglici ledenog sladoleda!

Uz ovaj totalno chic kupaći odlično će ići par ružičasto smeđih natikača, a da look za plažu bude kompletan, nismo mogli ne odabrati slamnati šešir koji ne samo da će vas štititi od sunca već će dati potreban završni dodir vašoj šarenoj morskoj kombinaciji.

Dakako, tu su i nezaobilazne sunčane naočale i torba za plažu u kojoj se obavezno mora naći boca vode – a nema razloga da se i ona ne uklopi u šarenu priču vašeg looka!

Poanta ovog looka je ravnoteža živahnih i neutralnih elemenata. Tako će kupaći kostim biti zvijezda outfita, a tunika, šešir i natikače idealni dodaci za upotpunjavanje kombinacije za vašu najnoviju sunčanu avanturu. Ljetna sezona sa stilom i nikako drugačije!

Kupaće gaćice, 5,99€, sniženo na 3,99€, Cropp, 4. kat, Kupaći grudnjak, 7,99€, sniženo na 5,99€, Cropp, 4. kat, Pončo, 25,99€, sniženo na 17,99€, Reserved, 4.kat, Sandale, 58,00€, sniženo na 34,80€, Aldo, 2. kat, Šešir, 15,99€, sniženo na 13,99€, Reserved, 4.kat, Sunčane naočale, 61,00€, sniženo na 51,85€, Ghetaldus, 4. kat, Termosica, 42,00€, Hoću knjigu, 4. kat, Torba za more, 5,90€, dm, 4. kat

Zemljani tonovi uvijek su in

Na drugoj strani spektra nalaze se zemljani tonovi, idealni za sve one koji cijele stil bez ikakvog napora – jer su neutralni tonovi bezvremenski i spadaju u sferu klasike.

Bijeli jednodijelni kupaći kostim upravo je jedan od takvih komada, a njegova jednostavnost i elegancija čine ga svestranim komadom koji se može nositi na plažu, ali i kao top. Uostalom, bijela boja kupaćeg kostima istaknuti će vašu preplanulu put!

Uz ovaj kupaći odlično će ići maslinasta haljina, čija će zelena boja pružiti divan kontrast bijelom kupaćem kostimu, stvarajući uravnotežen i skladan izgled. Kratka, elegantna, prozračna i moderna – čim smo ju ugledali, već smo vizualizirali čitav look.

Kao i u gornjoj varijanti, slamnati šešir nezaobilazan je dio ove modne kreacije koji doprinosi tihoj i nenametljivoj eleganciji čitavog looka, a pečat sofisticiranosti dati će slamnata torba za plažu koja je ujedno lijepa i praktična i koja ima dovoljno mjesta za sve potrepštine za na more.

Look dovršite parom sunčanih naočala i također neutralnim parom sandala.

Ovaj look temelji se na ravnoteži jednostavnosti i elegancije – dok bijeli kupaći kostim možemo promatrati kao čistu, a opet pomalo luksuznu bazu, maslinasta haljina dati će dašak boje, dok će slamati šešir i torba doprinijeti kako bi look učinili kohezivnim i skladnim.

Jednodijelni kupaći kostim, 27,99€, sniženo na 25,99€, Reserved, 4. kat, Sandale, 75,00€, sniženo na 45,00€, Aldo, 2. kat, Šešir, 22,99€, sniženo na 12,99€, Reserved, 4.kat, Sunčane naočale, 220,00€, sniženo na 154,00€, Ghetaldus, 4. kat, Torba za plažu, 49,99€, sniženo na 39,99€, Mango, 2. kat, Tunika, 45,99€ sniženo na 35,99€, Mango, 2. kat, Ulje SPF 30, 51,89€, Douglas, 3. kat

Sadržaj nastao u suradnji s Tower Centrom Rijeka.

Objava Šareno ili neutralno: Koji ste tip kombinacije za plažu? Znamo gdje nabaviti obje varijante pojavila se prvi puta na Novi list.

pročitaj cijeli članak

Life (517)Moda (117)