Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Mario Šoštarić s osam pogodaka, dok su u sastavu Francuske po šest golova zabili Ludovic Fabregas i Hugo Descat.

Hrvatska je bila u rezultatskom zaostatku tijekom čitavog dvoboja, Francuska je na krilima svog odličnog vratara Vincenta Gerarda povela sa 4-1, da bi nakon osam i pol minuta igre bilo i 8-4. U tom samom startu dvoboja osobito nije funkcionirala igra u obrani, Francuzi su bez problema stvarali višak na samoj liniji šesterca i lakoćom realizirali prilike. Polovinom pvog dijela bilo je i pet razlike za rancusku, 11-6, da bi pred odlazak na odmor Hrvatska smanjila na 16-14. Nažalost, potom je Načinović dobio dvije minute isključenja što je Francuska iskoristila za bijeg na 18-14.

Početkom nastavka prednost Francuske je nastavila rasti, u 35. minuti je bilo 22-15, da bi potom ipak Hrvatska proigrala, smanjila na 23-20 u 44. minuti te imala i napad. Nažalost, zbog pogrešnog dodavanja prilika za dodatno približavanje je propala, a Francuska je iskoristila priliku i pet se odvojila na pet golova razlike.

Hrvatska će nastup na OI u Parizu otvoriti 27. srpnja protiv Japana, slijede dvoboji sa Slovenijom (29. srpnja), Njemačkom (31. srpnja), Švedskom (2. kolovoza) i Španjolskom (4. kolovoza). Prve četiri reprezentacije iz skupine izborit će plasman u četvrtfinale.