Žena (83) otišla brati šljive i nestala. HGSS ju nakon 10 sati našao u potoku

riportal - prije 6 sati - link

Za ženom je tragalo 13 HGSS-ovaca, a zbog zahtjevnosti terena i hitnosti pomogli su i članovi DVD-a Pleternica, član javne vatrogasne postaje, sedmero pripadnika MUP-a, kao i 27 mještana, piše Net.hr.

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) u utorak su navečer nakon deset sati potrage pronašli ženu (83) koja je nestala na području Pleternice.

Osim HGSS-ovaca iz stanice Požega, u akciji je sudjelovao K9 potražni tim, a dignuta su i dva drona. Dojavu o njezinom nestanku dobili su u 13,48 sati nakon čega su se bacili i u pretraživanje korita potoka Vrbova i rijeke Lonđe.Image

Foto: HGSS

Stariju su ženu pronašli par minuta iza 23 sata u koritu potoka, te su je prevezli do vozila Hitne pomoći.

24 sata pišu da je gospođa u utorak ujutro krenula u šljivik, a pretpostavlja se da je zbog visokih temperatura otišla do potoka kako bi se rashladila.Image

Foto: HGSS

Bila je udaljeno tek 700 metara zračne linije od kuće, a obitelj ju je danas odvela na pregled kako bi se utvrdilo zbog čega je završila u potoku.

Za ženom je tragalo 13 HGSS-ovaca, a zbog zahtjevnosti terena i hitnosti pomogli su i članovi DVD-a Pleternica, član javne vatrogasne postaje, sedmero pripadnika MUP-a, kao i 27 mještanapiše Net.hr.

The post Žena (83) otišla brati šljive i nestala. HGSS ju nakon 10 sati našao u potoku appeared first on Riportal.

pročitaj cijeli članak

Crna kronika (2182)hgss (40)Požega (12)spašavanje (37)